2012.07.03

Mit viselj a strandon idén nyáron? - Fürdőnadrág körkép

HeStyle | 2012.07.03 14:10 | 2 hozzászólás


Trópusi hőség, közel 40 fok, szikrázó napsütés: Ezt már tényleg csak a vízparton lehet elviselni.
Minden nyáron rengeteg levelet kapunk Tőletek, melyben segítséget kértek abban, hogy milyen fürdőnadrágot válasszatok a nyaraláshoz és a strandoláshoz. Természetesen erre nincsen egységes válasz, mindenkinek más és más típus és fazon áll jól. Vannak olyanok, akik a hagyományos "fecske" típust, vagy a bermudát részesítik előnyben, de sokan választják a szűkebb shortokat is. Érdemes azonban azt mindenképpen szem előtt tartani, hogy ne legyen se túl rövid, se túl hosszú és persze lehetőleg hamar száradó, könnyű anyagból készüljön.
Színek és minták tekintetében már régóta nincs szabály: ma már a legegyszerűbb feketétől egészen az élénk színű és a mintáktól hemzsegő darabok közül is válogathatunk.
A HeStyle hagyományosan minden évben elkészíti a "Fürdőnadrág körkép"-et, mely természetesen idén sem marad el: most következő összeállításunkban az Asos.com online shop, a H&M, a Pull&Bear, a Bershka, a Zara, a Topman és az American Apparel (szintén szállít Magyarországra) kínálatából láthattok néhány darabot.

Nektek melyik a favorit a felsoroltak közül?
Milyen fürdőnadrágot szoktatok hordani nyáron?

furdonad000.jpg

furdonad8.jpg

furdonad1.jpg

furdonad2.jpg

furdonad3.jpg

furdonad9.jpg

furdonadtov.jpg

furdonad10.jpg

furdonad4.jpg

furdonad5.jpg

furdonad6.jpg

furdonad7.jpg

furdonad00000000.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr534625918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2012.07.04. 12:54:40

Én tavaly vettem a H&M-ben egy egyszerű darabot, ami elég rövid és szűk, kb. mint itt a Bershka gatyák. És mennyivel férfiasabbnak érzem magam benne mint régebben a boardshortban... na meg kényelmesebb is.

geucsa 2012.07.06. 10:58:11

Ezek közül a Bershka-k a legjobbak. Már én is vettem 2 ilyen fazonút. Nagyon kényelmes, jól néz ki, nem tapad rád és gyorsan szárad. Amúgy most le vannak árazva.
süti beállítások módosítása