2012.07.03

Párizsi Divathét képekben: Hermés, John Galliano, Givenchy és Mugler

HeStyle | 2012.07.03 11:41 | 3 hozzászólás


Folytatjuk képes beszámolónkat a Párizsi Divathét keretein belül debütált 2013-as tavaszi/nyári kollekciók bemutatásával, melyben ezúttal a Hermés, John Galliano, a Givenchy és a Mugler jövő nyári kínálatába pillantunk bele néhány fotó erejéig.
Ebből a felsorolásból, sőt az eddig Párizsban bemutatott kollekciók közül kétség kívül magasan viszi a pálmát a Hermés 2013-as tavaszi kollekciója, amely hűen tükrözi a cég által képviselt egyik fő irányvonalat, a hordható luxust. Veronique Nichianian, a Hermés férfi részlegének igazgatója egy kiemelkedő, roppant elegáns és bátran viselhető kollekcióval készült jövőre, melyben minden egyben van: a gyönyörű színek és árnyalatok, modern fazonok, valamint a kiegészítők teljes összhangban állnak. Remek kollekció, abszolút favorit!
John Galliano jövő nyári kollekciójára már nem mondanám azt, hogy utcára való és az elegáns jelző sem túl ráillő. A kínálat és az összeállítások igen vegyesek és színesek: van itt felhőmintás, kockás, virágmintás, sőt még agancsos szett is, melyekbe mintha egy csipet military stílust is belecsempészett volna a tervező.
A Riccardo Tisci által megálmodott 2013-as, tavaszi Givenchy kollekció bár sokban hasonlít a korábbi években látottakhoz, de figyelemreméltó, hogy ebben az évben lényegesen "finomodtak" az összeállítások.
A sötét, komor színek helyett a világosabb, pasztellesebb árnyalatok vannak túlsúlyban, melyeket hosszított felsőrészekkel és kabátokkal, valamint a már megszokott, hangsúlyos mintákkal vegyítettek.
Végül pedig vessünk egy pillantást a Nicola Formichetti és Romain Kremer kollaborációjából született Mugler 2013-as tavaszi/nyári kollekciójára, mely szintén nem arról híres, hogy mindennapi viseletre szánták volna őket. A különleges és modern fazonokat változatos anyaghasználattal és színekkel keverték: A sötét, fekete daraboktól egészen a rikító piros és fénylő aranyig találunk szetteket a jövő évi kollekcióban.

Ebből a felsorolásból nálam tehát mindenképpen az időtlen eleganciájával és viselhető, a luxust minden egyes darabjával magából árasztó Hermés kollekciója a nyerő!

Nektek mi a véleményetek?
Melyik kollekció tetszik legjobban?

pardi0.jpg

pardi1.jpg

pardi2.jpg

pardi3.jpg

pardi4.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr624625656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.07.04. 07:24:49

Hermes-ből minden jöhet
Galliano és Givencchy nem jön be

geucsa 2012.07.04. 12:45:49

@vaczkor: Megint egyezünk :) + Mugler: áááááááááááááááááá

2012.07.31. 21:35:01

a givenchy nadrágok jók, de a hermés a legjobb
süti beállítások módosítása