2012.07.02

Párizsi Divathét képekben: Dior Homme, Kenzo, Lanvin és MMM

HeStyle | 2012.07.02 13:48 | 2 hozzászólás


Folytatjuk a Párizsi Divathéten bemutatott kollekciókról szóló képes összeállításunkat, melyben ezúttal a Dior Homme, a Kenzo, a Lanvin és a Maison Martin Margiela 2013-as tavaszi/nyári kollekcióiba pillanthattok bele néhány fotó erejéig.
Egyik nagy kedvencem ebből a felsorolásból a Dior Homme jövő nyári kínálata, mely lényegesen fiatalosabb és modern szabásúbb lett, mint a korábbi évek kollekciói. Az egyszerű, letisztult színhasználat, melyet néha erőteljesebb árnyalatokkal párosítottak és a modern, kiváló fazonú darabok egy kiemelkedő, hordható (!), minimalista stílusú kollekcióvá állnak össze. A Kenzo-nál jövő nyáron a dzsungel és szafari stílus a meghatározó: állatminták, a föld színei és a szafari világra jellemző stílusjegyek vannak túlsúlyban, melyeket helyenként elegánsabb, helyenként pedig különlegesebb, modern darabokkal vegyítettek.
A Lanvin 2013-as tavaszi/nyári kollekciója a korábbi évekéhez képest sokkal erőteljesebb, keményebb és "sötétebb", bár visszatér jó néhány elem, amit már az előző kollekcióknál is láthattunk, de ezek is sokkal komorabb külsőt öltöttek idén. A szín- és anyaghasználatot leginkább a fehér és fekete, valamint a bőr és egzotikus anyagok uralják, de találunk néhány fényesebb, színesebb és minta gazdagabb darabot is a kínálatban. Összeállításunk végén a Maison Martin Margiela jövő nyári kollekciójából láthattok néhány fotót, melyet természetesen most is a fehér szín jellemez leginkább, melyet izgalmas szabásokkal és apró, különleges megoldásokkal dobtak fel. 

Ahogy említettem ebből a felsorolásból nálam a Dior Homme kollekciója a nyerő, de a Lanvin és a Maison Martin Margiela néhány összeállítása is nagyon tetszik!

Nektek mi a véleményetek?
Melyik divatház kollekciója tetszik legjobban?

parinu00.jpg

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!

parinu01.jpg

parinu03.jpg

parinu02.jpg

parinu04.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr214623702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2012.07.02. 16:37:39

Dior - no, túl egyszerű
Kenzo - no, nem tetszenek a színek
Lavin - no, ezeket az anyagokat komolyan gondolták?
MMM - maybe, a fehérrel nem lehet hibázni

geucsa 2012.07.03. 10:25:03

@vaczkor: Nagyon egy a véleményünk, annyi különbséggel, hogy nekem az utolsó is inkább no.
süti beállítások módosítása