2012.03.28

ASOS tavaszi/nyári kollekció

HeStyle | 2012.03.28 15:30 | 1 hozzászólás


Megérkezett az olvasóink körében is nagy népszerűségnek örvendő internetes áruház, az ASOS 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját bemutató lookbook.
A Robbie Wadge modell által bemutatott új kínálat darabjai hűek maradnak az ASOS jól ismert stílusvilágához: fiatalosak, színesek és vagányak, a lookbook-ban szereplő összeállításoknál pedig a "mindent-mindennel" elv az egyik fő jelszó, de szerencsére a jó értelemben, hiszen alapvetően mindegyik szett jól néz ki, abszolút beleillenek a ma divatos és felkapott ruhák, összeállítások sorába. Van itt minden: élénk színű, harsány darabok, elegáns outfitek, de a mostanság a férfiak körében is egyre divatosabb pasztell árnyalatok is megjelennek a tavaszi kínálatban.
Jó hír azoknak, akik mostanában rendelnek az ASOS-ról: A cég jelenleg ingyen szállít Magyarországra is (Standard opció választása esetén) - Még több infó itt!

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a nyári kínálat?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr514345717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.03.29. 08:56:15

Tetszenek, de a zakó-rövidnadrág párost be kellene tiltani. Kicsit olyan számomra, mint a boroskóla.
süti beállítások módosítása