2012.03.12

Tetszik/Nem Tetszik? - Marni at H&M editorial

HeStyle | 2012.03.12 14:45 | 1 hozzászólás


Általában mindig sokkal jobban tetszik egy adott kollekció, ha nem a hivatalos kampányfotókon keresztül, hanem más környezetben, más szemszögből látom, például egy editorial részeseként. Abban azonban nem vagyok teljesen biztos, hogy ez a napokban megjelent, Marni at H&M kollekciót bemutató editorial kapcsán is így lesz.
A Lorenzo Marcucci által készített fotókon Tom Heukels modell segítségével nyerhetünk bepillantást a múlt héten debütáló Marni at H&M kollekcióba, amolyan mixelt formában.
A modell ugyanis nem csak a férfi kollekcióból visel darabokat, hanem női kiegészítőket és ruhákat is, vegyesen a férfiaknak szánt darabokkal. Ebből a különös mixből pedig számomra kissé kaotikus és furcsa összeállítások születtek, pedig a Marni-s kollekció tele van kiváló darabokkal, kár, hogy ez ezeken a fotókon nem igazán jön át...

Nektek mi a véleményetek a fotókról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr654311895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.03.13. 11:09:29

Egyértelmű Nem a válaszom.
süti beállítások módosítása