2012.02.27

Tetszik/Nem Tetszik? - Jeremy Scott x Adidas 2012 tavasz

HeStyle | 2012.02.27 13:40 | 3 hozzászólás


Kaptunk néhány levelet a közelmúltban, melyen azt kérdeztétek, hogy tudjuk-e, hogy Madonna idei SuperBowl fellépésén milyen ruhákat viseltek a táncosok a "Music" című szám alatt. Nos, a válasz megérkezett: a táncosok Jeremy Scott az Adidas Originals számára készített 2012-es tavaszi/nyári kollekciójából viseltek összeállításokat.
Jeremy Scott híres extrém fantáziájáról és merész kollekcióiról, ez a mostani, Adidas-al közös együttműködés során sincs másképpen, bár azt is kijelenthetjük, hogy bizony láttunk már ennél sokkal rosszabb és hordhatatlanabb kollekciókat is a tervezőtől.
Persze azért most sem kell félni, kapunk azért egy kis szeletet Jeremy Scott határtalan fantáziájából: a már védjegyévének számító szárnyak mellett a főszerepet a mostani kollekcióban a zene játsza, rengeteg az ehhez kapcsolódó motívum a kínálatban szerelő darabokon, melyek ezúttal tényleg nem annyira hordhatatlanok, persze azért a westerncsizmára hajazó sportcipő vagy éppen a "haspóló" képviseli ezt a vonalat is.

Nektek mi a véleményetek?
Hordanátok valamelyik összeállítást?


 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr274214368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

celebro24 2012.02.29. 09:20:46

csatlakoznék(az előttem szólókhoz)
süti beállítások módosítása