2012.02.20

Marni at H&M kampány

HeStyle | 2012.02.20 12:41 | 3 hozzászólás


Március 8-án debütál a H&M legújabb designer kollekciója, melyet ezúttal a Marni készített a svéd bolthálózat számára, ahol korábban már a Versace, Karl Lagerfeld vagy éppen a Lanvin is megfordult már.
Az olasz Marni divatház kiváló választás volt a H&M számára, hiszen egy tavaszi, friss és üde kollekciónak pont ilyennek kell lennie, mint amilyen a két cég kollaborációjából született. Letisztult, de mégis különleges fazonok valamint világos, élénk, de mégsem harsány színek jellemzik leginkább a kínálatot, na és persze a Marni védjegyének számító izgalmas minták, kombinációk és különleges, a részletekben rejlő, apró megoldások.
Most következzen a hamarosan boltokba kerülő kollekció kampány fotósorozata, melyre szintén kiváló összeállítások születtek, később pedig a nap folyamán megismerkedünk egy kicsit közelebbről is a kollekció darabjaival!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr294145460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.02.20. 14:29:37

Mi van a kommentelő ablakkal? 5-10et kell frissítenem, hogy megjelenjen.
A cikkhez: A 4 felsoroltból ez tetszik a legkevésbé. Sőt, egyáltalán nem tetszik. A rövidnadrág - zakó párosítás pedig köpnivaló, gusztustalan.

geucsa 2012.02.20. 14:34:32

Valami tényleg nagyon nem stimmel. Az előző HSZ-om oldalt megjelent az utolsó kommentek ablakban, itt nem. És a cikkek is tök lassan jönnek be. És megint 6x kellett frissítenem, hogy megjelenjen a komment-ablak. :-/

2012.02.22. 20:45:40

egy ilyen extravagáns kollekciót a formák mellett elsősorban a hibátlan kidolgozás, és a kiváló anyagok tesznek "hordhatóvá", sajnos a h&m minőség miatt ez el fog maradni, és enélkül egyszerűen szar lesz a kollekció.
a mentőmellényt meg nem tudom mire vélni, ami tetszik az talán az első kabát, meg a második képen lévő "bokanadrággal" is szemezek már régóta, de sajnos, ha az anyaga, megy a szabása gagyi, akkor hülyén fog kinézni(mintha öcsém nadrágját vettem volna fel).
nyilván nem lesz olyan, mint egy gucci, de hátha:D
süti beállítások módosítása