2012.02.17

Stílusficam: Chris Brown, a legrosszabbul öltözött férfi

HeStyle | 2012.02.17 18:15 | 2 hozzászólás


A GQ magazin nemrég megválasztotta a világ legrosszabbul öltözött férfiját és ezt a "nemes" kitüntetést Chris Brown, amerikai rapper/énekes kapta ebben az évben.
Rihanna egykori barátja szemmel láthatóan nehezen találja saját stílusát, egyszer kőkemény, igazi rappernek, máskor pedig elegáns(?!), kikent-kifent dzsigolónak öltözik, de van amikor megpróbál férfi Lady Gaga-ként érvényesülni és egészen különös, gnóm fellépőruhákban teszi tiszteletét a nagyközönség előtt.

Most következő összeállításunkban tehát
Chris Brown stílusbakijaiból szemezgetünk kicsit, a teljesség igénye nélkül.

Chris Brown jól láthatóan a legtöbb hibát és a legrosszabb outfiteket általában a vörös szőnyegen követi el, itt találjuk a legtöbb rosszul választott összeállítást.
Brown karrierje során "megörvendeztetett" minket rá hatszor nagyobb zakókkal, pulóverekkel és farmernadrágokkal, melyekkel nem csak a méret volt a gond, hanem a borzasztó minták és a sosem passzoló színek is.

A cikk folytatódik a TOVÁBB után!

A talán két legrosszabb outfit az alábbi fotókon látható, amikor Brown vagy ökotudatos zöldnek vagy csak simán békának próbált öltözni és persze itt van az elhagyhatatlan Louis Vuitton kiegészítő is, nehogy már pont ő maradjon ki a márkát viselő rapperek közül..
Kár, hogy nem tudja, hogy attól, mert felvesz egy monogramos sálat még nem lesz stílusos...

Elérkeztünk a fellépőruhákhoz is, melyek közül most a három legrosszabbat mutatjuk csak be. Talán a legkiemelkedőbb ezek közül is az első fotón látható szürke kreáció, mely sikeresen kiemeli Brown nem éppen daliás termetét. Egy szó van erre: borzasztó.
Aztán persze itt van még a biztosítótűs, rózsaszín nyakkendős outfit és a láncos, pink fellépőruha is, melyekre szintén nem mondhatjuk, hogy követendő példák lennének.

Végül pedig jöjjön az utolsó fotó, a rappereknél szinte kihagyhatatlan viselet,
a fenék és az alsónadrág közszemlére bocsájtása, melyet Chris Brown itt éppen egy reptéren követ el.

Nektek mi a véleményetek?
Tényleg Chris Brown lenne a világ legrosszabbul öltözött férfija?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr14123842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.18. 13:38:00

egek, tényleg borzalmas, de legalább a nőkhöz értXDXD

geucsa 2012.02.20. 10:59:36

Kiérdemelte a díjat. A világ legrosszabbul öltözött, ismert férfija?
süti beállítások módosítása