2012.02.15

Új YSL illat: L'Homme Libre

HeStyle | 2012.02.15 15:40 | Szólj hozzá!


Új taggal bővült az Yves Saint Laurent klasszikus illatcsaládja, a L'Homme.
A L'Homme Libre névre keresztelt új parfüm a fiatalabb korosztályt célozza meg fás, aromás illatával, melyben a bazsalikom és az ibolya összhangja is érvényesül.
Az energikus illathoz természetesen egy energikus és lendületes kampány dukál, így az Yves Saint Laurent választása, miszerint Benjamin Millepied legyen az illat arca, tökéletes volt. A 33 éves francia férfi a New York-i Balett egyik fő táncosa és nemzetközileg elismert koreográfusa. A nagyközönség a Fekete hattyú című filmből ismerheti leginkább, ahol nem csak táncosként, hanem színészként is bemutatkozott. Szabadságot és pozitív energiát sugárzó személyisége tökéletesen ábrázolja a L'Homme Libre által hirdetett lüktető energiát és szabadságot. Jobb választást el sem tudnék képzelni, szerintem nagyon jól passzol a kampányhoz, melyhez egy remek, természetesen táncos kisfilm is készült.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr194113009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása