2012.02.13

Tetszik/Nem Tetszik? - Celebtetoválások

HeStyle | 2012.02.13 14:15 | 5 hozzászólás


A tetoválás nem új keletű dolog, sok sok évvel ezelőtt a törzsi hovatartozást és motívumokat jelezték ezekkel az először még hamuval rajzolt ábrákkal, később pedig a bőr alá juttatott tinta segítségével, de az álcázásban is szerepet játszottak a különféle testre rajzolt minták.
Azóta persze sok minden megváltozott, ma már inkább az önkifejezés, a személyes stílus és az elkötelezettség kifejezésének egyik legelterjedtebb és legmaradandóbb eszközének számítanak a tetoválások. A világon több millió emberen található különféle varrott jelkép, az egészen kicsi és nonfiguratív mintáktól, fényképektől és írásoktól a hatalmas, akár egész testet beborító rajzokig. Sokan túlzásba viszik, rossz helyre rossz mintát varratnak és nem a megfelelő embernél csináltatják a tetoválásukat és ezzel egy életen át céltáblává válnak, de sokan már-már művészi szintre jutnak a profi tetováló munkája által. Ilyen például a napjainkban igen felkapott modell, Rick Genest is, aki különleges tetoválásainak köszönhetően dolgozott már többek között Nicola Formichetti-vel, Lady Gaga-val, szerepelt a Muggler bemutatóin és számos elismert divatmagazinban is.
A sztárok között is rengetegen áldozatául estek a "tetoválás-mániának": többek között David Beckham, Johnny Depp, Lenny Kravitz és Ryan Gosling is rendelkezik néhány életre szóló rajzzal a testén.
Nekem nincs tetoválásom, de ha egyszer rászánnám magamat, akkor a most következő összeállításból Ryan Gosling vagy Zac Efron tetoválásához hasonlót választanék, ezek a tetoválások szerintem egészen szolidak és vállalhatóak. Tetszenek!
Nektek mi a véleményetek a tetoválásról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

MÉG TÖBB FOTÓ A TOVÁBB UTÁN!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr284101494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyzsombor (törölt) · http://mustache.hu 2012.02.13. 14:27:23

Tetkóban nálam Beckham viszi a pálmát, nagyon igényes munka és összhangban van a figurával (pedig nem a kedvencem)
Ryan Gosling diszkrét mintája se rossz, Johnny Depp, az örök klasszikus, viszon Zsüsztiné elég ciki, olyan 90-es évek...

Norbi-wan 2012.02.13. 17:27:12

Ryan Gosling a kaktuszos tetoválást maga csinálta, eredetileg egy kéz lett volna ami egy szívet fog csak ugyebár a házilag készült tetoválásból sose jönnek ki jó dolgok. Mégis az tetszik a legjobban.

A Zac Efronéra meg legelsőnek azt hittem hogy hónaljszőrzet. :D

sportswear 2012.02.13. 21:05:18

David Beckhamnek jót tesz, hogy nem akar "retró-nyunyónak" látszani, szerintem jót áll neki a kor.

geucsa 2012.02.14. 10:52:20

Marc Jacobs Spongya Bobja állat. :))
A keresztektől rosszul vagyok, de a többi jó.

anothernick 2012.03.02. 23:11:37

Beckham felsőteste egy katasztrófa, soha meg nem mondanám, hogy sportoló! nem vagyok egy tetkó-fan, de ha már, akkor jó testen legyen... ezek közül max kravitz-ét nézném meg közelebbről :)
süti beállítások módosítása