2012.01.31

Napi favorit: Gucci tavaszi kollekció

HeStyle | 2012.01.31 16:20 | 3 hozzászólás


Lenz Von Johnston szerepel a Gucci 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját bemutató lookbook fotósorozatban, melyet már régóta vártunk és most végre valahára megérkezett.
Megérte azonban várni, mert az idei tavaszi/nyári kollekció ismét nagyot "üt", a kínálat tele van jobbnál jobb darabokkal és összeállításokkal. Színek tekintetében igen vegyes a paletta: a kínálatban találkozunk többek között fekete, szürke, piros és világos színekkel, a kockás minta pedig több darabban is visszaköszön. A javarészt elegáns összeállításokat ezúttal is remek kiegészítőkkel társították, ezek közül nálam egyértelműen a táskák viszik a prímet, fantasztikusan néznek ki.
Azt hiszem, hogy az én esetemben a Gucci-hoz fel kellett kissé nőni, míg néhány évvel ezelőtt nem igen hatott meg az olasz divatcég kínálata, addigra most kifejezetten a rajongója lettem, évről-évre nagyobb benyomást tesznek rám a kollekcióik és azok kifinomult, elegáns és különleges darabjai. Most sincs ez máshogy, szinte mindegyik szett hibátlan, főleg a sötétebb színű darabokból összeállított viseletek (különösen a kabátok és nadrágok), a táskák és a cipők tetszenek.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Gucci tavaszi kínálata?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr654035761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.02.01. 20:12:46

kár, hogy csak ilyen műtermi lookbook-ot adtak ki, a ruhák nagyon jók, viszont nem értem a skandináv srácot az olasz ruhákban:D
süti beállítások módosítása