2012.01.27

Párizs rémei: Ruhák, amiket biztosan nem fogunk hordani!

HeStyle | 2012.01.27 11:15 | 3 hozzászólás


Most következő összeállításunkban a Párizsi Divathéten bemutatott, nem éppen a hordhatóságukról és letisztultságukról híres kollekciókból láthattok egy kis részletet, volt ugyanis jó pár olyan tervező, akinek kissé túlontúl is elszaladt a fantáziája és egy "picit" elrugaszkodott a realitástól, amikor a 2012-es őszi divatra gondolt. A legkaotikusabb és legérthetetlenebb kollekció egyértelműen Bernard Willhelm-é, aki mintha vakon dobálta volna fel a modelljeire az összes létező különféle mintákban gazdag és egymáshoz nem illő holmit, amit csak talált. De itt van Thom Browne kollekciója is, mely már nem annyira vicces, sőt inkább ijesztő. Mintha csak egy rémfilmből léptek volna elő a modellek, akik furcsa maszkokat és szegecses, kitömött ruhákat viselnek. Valószínűleg megállna a szívem, ha egy esti séta során szembejönne velem egy ilyen összeállítás...
Walter Van Beirendonck kollekcióját az élénk színek és a geometria ihlette leginkább, na és persze a horrorfilmes maszkok, melytől még a legvidámabb és legvibrálóbb színben pompázó kertésznadrágos modell is eszelős sorozatgyilkosnak tűnik.

Nektek mi a véleményetek?
Hordanátok valamelyik összeállítást?

BERNARD WILLHELM:

Még több fotó a TOVÁBB után!

THOM BROWNE:

WALTER VAN BEIRENDONCK:




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr433842564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.27. 13:59:02

azért ezek elsősorban névtelen, ismeretlen "divattervezők" művei, a legjobbak nem véletlenül a legjobbak, ezek meg nem véletlenül senkik. bár a velvet szerint a franciák gyerekkurvája is divattervező lett, szóval ehhez azért nem kell tehetség.

geucsa 2012.01.27. 16:19:57

Ez csak művészkedés, figyelemfelkeltés.
Egy-kettő van közöttük, ami jó.

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2012.01.29. 22:45:25

Nekem ezek tetszettek a legjobban. :-)
süti beállítások módosítása