2012.01.25

Louis Vuitton 2012 ősz/tél: A kollekció közelebbről!

HeStyle | 2012.01.25 16:45 | Szólj hozzá!


Ahogy azt korábban ígértük, külön posztban foglalkozunk a napokban Párizsban bemutatott Louis Vuitton 2012-es őszi/téli kollekció kiegészítőivel és részleteivel.
A kiegészítők közül a legtöbbeket bizonyára a táskák érdeklik, melyek most sem okoznak csalódást, különleges fazonokkal és megoldásokkal találkozhatunk az új kollekcióban. Persze akad néhány már korábbról ismert fazon, szín és minta is, ahogy a "clutch" fazonú táskák is még szép számmal képviseltetik magukat a kínálatban. Ezenkívül az összeállításban láthattok még képeket sálakról, napszemüvegekről, cipőkről és kitűzőkről is, valamint a kollekció egyik legmeghatározóbb szereplőiről: a kabátokon szereplő övekről.
Szinte kivétel nélkül az összes kabáton megfigyelhető az összekötött övrész ami, ha a Louis Vuitton-on múlik, akkor nagyon nagy divat lesz 2012 telén. Persze újdonságnak semmiképpen sem nevezhető az ötlet, de ennyire hangsúlyosan ritkán szokott megjelenni egy-egy kollekcióban.
Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a kiegészítők és az övvel összekötött kabátok?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr163765595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása