2011.11.23

Megnyílt a Capsula!

HeStyle | 2011.11.23 13:15 | 2 hozzászólás


Új üzlettel bővült Budapest nívós bevásárlóutcája, az Andrássy út. A kilences szám alatt nyitotta meg kapuit a Capsula Multibrand Store, mely különböző high-fashion divatházak kínálatának széles körét mutatja be.  Az üzlet buyere, Baráth László kiemelt figyelemmel válogatta össze a márkákat, mely alapján a Capsula-ban többek között találkozhatunk Tom Ford, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani és Yves Saint Laurent ruhákkal és kiegészítőkkel, melyek között szerencsére szép számmal találunk férfi darabokat is.
Az üzlet különleges belső terét Göcsei Sándor és Korompay Enikő álmodta meg, míg a dolgozók munkaruháját Füzes Eszter, Tóth András és Godena-Juhász Attila, azaz a USE Unused tervezte.
Mindenképpen érdemes ellátogatni tehát a Capsula-ba, hiszen széles körű és exkluzív kínálatában kétségkívül mindenki talál majd neki tetsző darabokat.

Várjuk a beszámolókat és véleményeket azoktól, akik már ellátogattak az üzletbe!


USE: Tóth András, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr393405837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.24. 08:53:06

A belső kialakítása szép az üzletnek. Lehetne bővebb leírás a forgalmazott márkákról kérem.
süti beállítások módosítása