2011.11.11

Novemberi Zara lookbook

HeStyle | 2011.11.11 15:25 | Szólj hozzá!


Végre megérkezett a Zara novemberi frissítése, melyben az e hónapban a boltokba kerülő újdonságok szerepelnek. A novemberi kollekció számomra az egyik legkiemelkedőbb hosszú hónapok óta, szinte kivétel nélkül az összes összeállítás nagyon jól sikerült.
Érezhető, hogy a Zara is készül már az ünnepi szezonra, így a mostani frissítésben már főként elegáns darabok kaptak helyet: ingek, zakók és a gyönyörű, komolyabb kabátok jellemzik leginkább a kollekciót.
Sajnos bár tényleg remek darabokról van szó, az árakat tekintve hónapról hónapra, egyre jobban elszalad a ló a Zara-val. Egy-két kivételtől eltekintve rettentően túlárazottnak tartom a ruhákat. Korábban pont arról írtunk, hogy a Zara testvérmárkája, a Massimo Dutti valószínűleg a magas árai miatt nem jön Magyarországra, de ma már ezt erősen kétlem, hiszen szép lassan, de a Zara is ugyanolyan árakkal kínálja a termékeit.
Persze, ha nem nézzük az árakat, akkor nem lehet kifogásolni valónk a novemberi újdonságokkal, hiszen ez a kínálat most tényleg nagyon jól sikerült!
Nektek mi a véleményetek?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr703370608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása