2011.11.09

Okosóra?

HorvathL | 2011.11.09 17:25 | Szólj hozzá!


 Az okostelefon után szabadon...

Itt az "okosóra", amelyet az olasz Blue Sky cég tervezett, a neve: i'm watch. A béna név mögött az Android mobil operációs rendszer 1.6-os, módosított verziója fut, amit egy 200x200 pixeles érintőkijelzőn keresztül vezérelhetünk. Az akkumulátora állítólag 2 napot bír. Utánaolvastam, és kiderült, hogy Bluetoothon keresztül kapcsolódik a mobiltelefonhoz, így az órát magára hagyva a funkciók nagy része felesleges és elérhetetlen (amikhez netkapcsolat szükséges).

Szóval lássuk, mit kapunk 300 euroért: egy vaskos, nehéz órát, amit minimum kétnaponta tölteni kell és tulajdonképpen egy lebutított okostelefon. De hozzá még szükséges egy okostelefon is, ami ugyanezeket a funkciókat tudja, csak épp nincs rászíjazva az ember kezére, és jószívvel azt sem tudom rámondani, hogy szép. Részemről akkor már inkább egy iPod nano + karpánt.

Szerintetek milyen?


 


 

 

Van hozzá egy videónk is:

(képek: imwatch.it)

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr353366299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása