2011.08.23

Millióért rezeg a Dior is!

HorvathL | 2011.08.23 19:37 | Szólj hozzá!


 A designerek által kiadott telefonok eddig nem igazán voltak népszerűek.
Volt már érintőképernyős LG mobilja a Prada-nak, Samsung a Giorgio Armaninak, penge Motorolája a Dolce & Gabbana-nak.

Ezek elsősorban magas árukkal és az érintőképernyősök ahhoz képest béna kezelőfelületükkel keltettek feltűnést. Persze biztosan sok divatőrült vett magának, de a hétköznapokban ezeket a telefonokat nem volt kellemes használni. Kezelhetőség terén az iPhone megjelenése óta a földbe döngölte a konkurenciát.

Nem hittük volna, hogy lesz még ilyen irányú, komolyabb próbálkozás, de a Dior most piacra dobta ezt:

 

Azt hiszem, 2011-ben kissé mókás leírni, hogy egyedi csengőhangokat (!) és menüt kapott. Van benne MP3 lejátszó, 3G és Wi-Fi. Habár aki kifizeti érte a 3.900 euros (több, mint egymillió forintos) vételárat, az nem fogja keresgélni a data roaming kikapcsolás menüpontját, ha külföldre utazik, hanem megelégszik a Dior felirattal és a kellemes külsővel. Mert el kell ismerni, azért egész különlegesen néz ki ez a telefon, biztosan nem fog szembejönni velünk az utcán.

 

 

Ha Nektek feneketlen lenne a kassza, vásárolnátok magatoknak ilyet?

 

(képek: colette)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr713174252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása