2011.08.22

Steve McQueen Persolja

HorvathL | 2011.08.22 19:20 | 2 hozzászólás


 A napszemüveg blogot olvasgatva rájöttem, hogy méltatlanul kevés szó esett itt a HeStyle-on eddig a Persolról, pedig az olasz napszemüveg márka ilyen gyöngyszemeket gyárt, mint ez a Steve McQueen nevével fémjelzett darab.

 

Steve McQueent az egyik legnagyobb színészikonnak (és egyben stílusikonnak) tartom, és lássuk be, a férfias, tragikus sorsú filmsztár történetével összekapcsolni egy brandet igencsak jó döntés. Főleg, hogy akkoriban saját maga választotta ezt a 714-es jelű darabot. Ki tudja, hol lenne most a cég nélküle. 

Mindegy is, a lényeg, hogy itt van nekünk ez a remek formájú, összehajtható Persol 714, amelyet az olasz "mérnökök" állítólag kínkeserves munkával még erősebbé, strapabíróbbá és kényelmesebbé tettek. Tízezer darabot gyártottak belőle, 360 dollárt kérnek egyért, ami a leírtak fényében nem is vészes ár. Főleg úgy, hogy ez nem egy egynyári forma. Igaz, hogy már tavaly kijött hozzá a kampány, de úgy gondoltam, ezt megosztom Veletek, mert mi egyszerűen imádjuk. Steve McQueenről William Claxton készítette az örökérvényű képeket.

Jöjjön tehát a kampány, katt a továbbra!

 

Egy kis bónusz a végére: ez a kék lencsés darab az, amelyet állítólag McQueen a Thomas Crown ügy című filmben hordott. Több, mint hatvanezer dollárért kelt el egy aukción, 2006-ban.

 

(képek: esquire.com, mcqueenonline)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr963171696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2011.08.22. 19:48:26

Persol is the new Wayfarer.

LuPuS 2011.08.25. 12:21:31

Nem csak a filmeken (pl.Thomas Crown) hanem az életben is ,mindig tökéletes volt.

marshallmatlock.com/2011/03/the-mans-man-xi/

A másik ilyen színész óriás Paul Newman:

www.mrporter.com/intl/journal.mrp?feature=journal_issue6feature1&cm_mmc=Email-_-whatsnew-_-290311-_-INTL
süti beállítások módosítása