2011.08.03

Tetszik/Nem tetszik? - színes Burberry napszemüvegek

HorvathL | 2011.08.03 17:18 | 1 hozzászólás


 Emlékeztek arra a Burberry kampányra, amiben először láthattuk ezeket a napszemüvegeket? Most nézzük meg ezeket közelebbről!

Virító neon színekben, illetve hagyományos színekben kaphatóak ezek a napszemüvegek, amelyek uniszexek, ráadásul összehajthatóak. Nem látom ennek a megoldásnak olyan nagy gyakorlati hasznát, bár tény, hogy így pár köbcentiméterrel kevesebb helyet vesz el a táskában a tok.

Nem tudok dönteni velük kapcsolatban, ezért számítok a véleményetekre: Nektek tetszenek vagy sem ezek a Burberry Brights névre keresztelt szemüvegek? 250 dollárt kérnek értük, ami átlagos designer-szemüveg ár.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr623123230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goodjohnwin 2011.08.04. 09:26:12

ezek is azt a béna wayfairer-formát követik.. az ergonómia meg az optikai hatás meg megy a kukába.
Nem értem, miért nem az Oakley vált követendő példává, de talán nem telt el még elég idő ahhoz, hogy kiderüljön: amit a szemeden hordasz, az nem divatcikk, hanem a látásodat befolyásoló eszköz. ha elbaszod egy szar "napszemcsivel", a következő trenddel nem fogod tudni kijavítani a dolgot.
süti beállítások módosítása