2011.08.01

Filippa K őszi lookbook

HorvathL | 2011.08.01 18:01 | Szólj hozzá!


Az 1993 óta működő svéd Filippa K legújabb lookbookját nézzük most meg.

Mindigis egyfajta prémium H&M-ként gondoltam a cégre. Előző kollekcióikra nem nagyon emlékszem, vissza is kellett keresnem az imént, hogy mit írtunk róla eddig. Kétségtelenül visszafogott a cég, kissé minimalista, de az látszik, hogy a részletekre odafigyelnek. Talán ez és a jobb minőség (ezzel pedig a magasabb ár) különböztetik meg a H&M-től. Nem rossz ez, de valahogy úgy érzem, nem sok mindenkiben fog nyomot hagyni, kicsit olyan az egész, mint a modell arckifejezése. Ez az egy vélemény természetesen nem fog meggátolni abban, hogy elétek tárjuk ezt a terjedelmes lookbookot!

Van valakinek tapasztalata a cég ruháival kapcsolatban?

 

 

A színek viszont nem rosszak, tetszik a rozsdabarna, a felsőrészek (kabátok, zakók, pulóverek) kifejezetten tetszetősek.

Nektek mi a véleményetek róla?

 

(képek: filippa-k.com)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr723117742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása