2011.06.21

Milánói Divathét képekben: D&G, Gucci, Versace és Alexander McQueen

HeStyle | 2011.06.21 13:37 | 3 hozzászólás


Ezúttal a D&G, a Gucci, a Versace és Alexander McQueen 2012-es tavaszi/nyári kollekcióival folytatjuk a Milánói Divathétről szóló összeállítás-sorozatunkat.
A D&G utolsó kollekciója hű maradt a "gyökerekhez", ezúttal is rengeteg minta és azok sokféle kombinációja határozza meg leginkább a darabokat, de a farmer is kulcsfontosságú a kínálatban. A Gucci jövő évi kollekciója engem szó szerint elbűvölt: tetszik a színhasználat, a fazonok és a kiegészítők is. Nagyon jól válogatták össze a darabokat, igazi modern eleganciát, luxust és kiváló stílust képviselnek a bemutatón látható szettek. A Versace már nem áll ennyire közel hozzám, a kollekció leginkább a harsány és élénk színekről szólt, láthattunk pink, sárga, kék és zöld összeállításokat, melyeket inkább a "bátrabbaknak" ajánlanék. Persze azért voltak ennél lágyabb darabok is, de most inkább csak a kiegészítők tetszettek.
Az Alexander McQueen 2012-es tavaszi kínálata nagyon jól sikerült, Sarah Burton kiváló munkát végzett. A kollekció darabjai egytől-egyig nagyon tetszenek, melyeknél a csíkok az egyik "főszereplők".  A modern, letisztult fazonokat apró, különleges megoldásokkal tették egyedivé és nagy hangsúlyt fektettek a hordhatóságra is.


Képekért katt a TOVÁBB gombra!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr33002963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2011.06.22. 06:53:17

DG nemigazán, Gucci jöhet, Versace hááát, AM egy két dolog hordható

geucsa 2011.06.22. 08:41:35

D&G ingek nagyon szépek. A többi említést sem érdemel.
Még mindig kiakasztanak a bokalengő nadrágok. Remélem, hamar lecseng a divatjuk.

2011.06.22. 18:03:39

gucci a nyerő, mint mindig
süti beállítások módosítása