2011.06.15

Tobey Maguire a Prada őszi kampányában

HorvathL | 2011.06.15 21:43 | 2 hozzászólás


Ez szinte villámcsapásként ért minket: Tobey Maguire szerepel a Prada őszi kampányának reklámfotóin. Semmi előjele nincs ennek a döntésnek, Tobey nem tartozik azok közé a színészek közé, akik markánsan jelen vannak a divatvilágban, többnyire nem jelenik meg a divattal kapcsolatos eseményeken. Ez még persze nem jeleni azt, hogy a divat nem érdekli, vagy hogy nem fordít nagy hansúlyt öltözködésére. Sőt! A kampányfotókat nézve értjük a döntést: a színész beleillik a Prada modelljeinek sorába; vékony alkata, gyermeki arcvonásai vannak és a fotók is a döntés helyességét igazolják. Nekünk tetszik az első két fotó!

Szerintetek illik Tobey Maguire a Pradához?

 

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr142987359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2011.06.15. 22:53:05

Szerintem remek választás volt, tényleg passzol a Pradahoz, de én amúgy is kedvelem a színészt!

goodjohnwin 2011.06.16. 09:25:19

"vékony alkata, gyermeki arcvonásai"

úgy érted, hogy TBC-s kisfiúnak vagy leharcolt heroinfüggőnek kinéző depressziós zombifejjel fotózzák? Igen, akkor illik a Pradához (bár van még pár cég, ahol szintén ez a "menő": Burberry, Jil Sander, stb.)
Mondjuk ezen az elven SP-t is fotózhatnák... :P

(Amúgy szeretem Maguire-t, a Pókembereket is csak miatta néztem)
süti beállítások módosítása