2011.06.07

MTV Movie Awards 2011 - A férfiak

HeStyle | 2011.06.07 14:05 | 1 hozzászólás


Vasárnap este adták át a 2011-es MTV Movie Awards díjait Kaliforniában. A díjátadón hemzsegtek a sztárok, azok közül is inkább a fiatalabb generáció. Az öltözékek is ahogy már megszokhattuk, a fiatalos, lezser, inkább hétköznapiasan elegáns vonalat követték. Nekem leginkább Ryan Gosling és Justin Timberlake szettje tetszett legjobban, de Patrick Dempsey hanyag eleganciája, Tom Felton (Harry Potter) öltönye és az általam nem ismert Bronson Pelletier csokornyakkendője sem volt rossz. Az est egyik legrosszabban öltözött sztárja kétség kívül (a számomra szintén ismeretlen) Romeo volt. A hófehér szettet a Louis Vuitton övtáska sem dobta fel. Taylor Lautner (Twilight saga) pedig talán egy másik cipővel jobban járt volna, ez a koszos bakancs hatás nekem nem idevaló, bármennyire divatos is.
Nektek melyik sztár öltözéke tetszett legjobban?
Képek a TOVÁBB után!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr92964416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

justniki 2011.06.07. 15:36:53

Ryan Gosling a nyerő. Viszont nekem Romeo tetszik. Mondjuk már túlon-túl fehér, de egyáltalán nem mondanám rossznak. Az övtáskára, a leírásból, hasi tasira asszociáltam, de hál' Istennek nem volt vészes a helyzet:D
süti beállítások módosítása