2011.05.30

Stílus a pálya szélén: Josep Guardiola

HorvathL | 2011.05.30 18:30 | 4 hozzászólás


 Szombaton nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Barcelona futballcsapata. Nem tudom hányan szeretitek a focit, de aki igen, az biztosan ismeri a Barcelona csapatát. Bizonyára azt is felfedeztétek, hogy edzőjük, Josep Guardiola szinte mindig öltönyben van és rendkívüli módon ügyel külsejére, legyen az egy szimpla tét nélküli bajnoki mérkőzés vagy sajtótájékoztató. Tulajdonképpen mi most itt helyben odaadjuk neki a legstílusosabb futballedző képzeletbeli díját. Elég csak ránézni ezekre a képekre: elegáns, visszafogott és nem fél feldobni a szerelését egy színes pulóverrel vagy mellénnyel. 
 

 

 


 - tartja a régi francia mondás.

 

 

 

 


Valamilyen összefüggés pedig biztos van a pályán kívüli és a pályára átültetett stílus között, nem hiába hever jelenleg a lábai előtt a világ. Intelligenciája itt is - ott is megmutatkozik. Öltönyeit méretre készítteti és szabója azt mondja róla, hogy fantasztikus szeme van a részletekhez. Gratulálunk a sikerekhez!
 

 

 (képek: fashiongossip, google, fcbarcelona.com)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr652943999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hartog 2011.05.30. 19:40:00

Tudtommal egy Antonio Miro nevű tervező cuccait hordja, amik Spanyolországban elég sok helyen kaphatóak, szóval erős lenne azt állítani, hogy szabatja őket. Maximum ráigazítják :) De a fickónak tényleg nagyon jó ízlése van.

perry 2011.05.30. 23:44:35

Én is nagyon bírom a stílusát és azt, hogy elég egyedi a megjelenése a kispad mellett. Hozzá képest elég gagyi volt a vébén, amikor Joachim Löwöt és a segédedzőjét ugyanabba a nagyon trendi szettbe öltöztették.
Egyébként Mourinho is elég stílusos és baromi jól áll neki az öregedés.

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2011.06.01. 17:22:20

@perry: igen-igen, egyetértek, Mourinho is elegánsan öltözködik. Csak az ő pályán kívüli stílusa nem tetszik annyira.
süti beállítások módosítása