2011.05.11

Exkluzív: Je Suis Belle férfi kollekció 2011 tavasz/nyár

HeStyle | 2011.05.11 13:06 | 13 hozzászólás


Hosszú várakozás után végre megérkezett a Je Suis Belle új, 2011-es tavaszi/nyári férfi kollekciója.
A Kiss Tibi és Dévényi Dalma által alkotott tervezőpáros ezzel a kollekciójukkal szeretnék meghatározni a JSB férfi vonalának alapjait. Egyszerű vonalvezetés, hétköznapi férfi viseletek. Leginkább ez jellemzi a mostani kollekciót, melyben a barnás/bézs színek és a fehér kapta a főszerepet. Külön szót érdemelnek a táskák is, melyeknél a praktikum figyelembe vétele mellett szintén minimál eszközökkel dolgoztak.
Eddig is nagy kedvencem volt a JSB, de ez a kollekció magasan kiemelkedik az ezt megelőző férfi kollekcióik közül (pedig azok sem voltak semmik) és a nálam az eddigi abszolút favorittá vált. Tetszik, hogy a kollekció darabjai mind-mind hordhatóak, letisztultak, és egyszerűek. Frissek, energikusak és jól variálhatóak. A barna-bézs/fehér összeállítások a kedvenceim, a táskák pedig egész egyszerűen gyönyörűek. Ez a kollekció véleményem szerint akár elindíthatná végre azt a tendenciát, hogy egy nagyobb réteg is magyar tervezők által készített ruhákat vásároljon. Persze ez annak is a függvénye, hogy milyen áron kínálják majd a kollekciót, de a stílus és a kivitelezés mindenképpen beleillik a ma hordott és divatos kínálatba. Ez tetszik a legjobban, örülök, hogy a JSB nem ment el valamiféle groteszk, giccs irányba csak azért, hogy hangsúlyozzák művészi képességeiket.
A legnagyobb öröm az lenne, ha sok fiatal egy-egy Zara vagy H&M termék helyett beleépítené ennek a kollekciónak a darabjait a ruhatárába. A lehetőség már adott, ezek a darabok tényleg abszolút hordhatóak és kitűnően variálhatóak.
Íme tehát a Je Suis Belle új, 2011-es férfi kollekciója,
melyet a mai napon kizárólag nálunk láthattok!



A stáb:
Surányi Miklós
Puklus Péter
Mátyássy Jónás
Nagy Dorottya




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr292895518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robthetomb24 2011.05.11. 13:19:39

Ez szerintem nagyon unalmas, bár rossznak sem nevezhető, de nem nagy szám. Pláne ha nem hazai lenne, akkor meg aztán főleg érdektelen lenne.
Nekem a női cuccaik sem tetszenek...

will 2011.05.11. 14:25:13

Anyám borogass...
Ezek a "betűröm, de kicsit kilóg" megoldások tök nevetségesek, mesterkélt. A gyerek mind a 71 képen ugyanazzal a fa arccal áll. Mindegyik képen ugyanaz a tornacsuka? Minden szereléshez megy a magasszárú Converse? Mert szerintem nem...
Keki bermuda alap szabással, fehér ing, kék kockás ing, mintha a Marks&Spencer másodmárkája lenne 2001-ből... Az Invázió nevű turkálósban ugyanezeket meg lehet találni 1500-ért, akkor miért pont ezt kezdené hordani a magára valamit is adó fiatalember? Az egyetlen egyedi darab a királykék frakkmellény. Viszont az pont nem az, amiből itt árbevételt generáló tömegcikk lesz.

attilka87 2011.05.11. 14:25:46

A neveket elírtátok. Dévényi Tibi és..:)eh

ellá · http://fashionjunkie.try.hu 2011.05.11. 14:30:26

hordhatóak és jók variálhatóak, de sajnos k*rva drágák...

justniki 2011.05.11. 14:52:56

nagyon jó! a JSB hozta az eddigi formát: szép, letisztult. Én is nagyon örülnék, ha egyre több fiatal kezdene el magyar tervezők ruháit hordani és a JSB egy tökéletes választás minden ffi számára. Remélem az árak is megfelelőek lesznek:)

mzd · http://zoldhegyi.hu/blog 2011.05.12. 14:26:25

Jaj, úgy várom már az árakat :-)
1-2 darab annyira must have-nek tűnik, nem tudok megülni a seggemen :-D

valakitalánvagyok 2011.05.13. 18:32:49

@mzd: most nekem sem, majd ha sale lesz :)

eetee 2011.05.15. 21:10:00

Ötlettelen, néhol az ízléstelenség határán! A modell srác cipője és pókerarca valamint a képek hangulata sajna bennem nem a minimalizmus és a letisztultság érzését kelti. Ezt a két divatos "cimkét" manapság sok mindenre ráaggatják, csupán azt felejtik el, hogy mit (kéne) hogy jelentsenek...Szvsz a minimalista stílus nem a játékosság, a kreativitás hiánya, hanem a minden sallangtól mentes igényes megvalósítás a "kevesebb néha több" szellemében! (legyen az divat, zene, építészet, etc.)
A fotókat szemlélve nekem kicsit a magyar narancsos anekdota ugrik be a Tanú c. filmből. Ha ehhez az egyes ruhadarabok árait is hozzávesszük, hmm...hát érdekes!
süti beállítások módosítása