2011.03.28

iPod és iPad kiegészítőként

HorvathL | 2011.03.28 8:00 | 1 hozzászólás


 Előszöris nézzük ezt a mutatós bőr óraszíjat, amelyre a 6. generációs iPod nanót lehet ráerősíteni. Mivel ez a lejátszó rendelkezik egy csipesszel a hátulján, így adta magát az ötlet, hogy óraként is használható, főleg hogy ilyen mutatós és egyszerű virtuális számlapot sikerült neki rajzolni. Azért feltehetőleg az akkumulátor kapacitása nem teszi lehetővé, hogy teljes értékű óraként lehessen használni, de akinek ilyen iPodja van, az tehet egy próbát. 40 dollárba kerül.

 

Az iPad már problémásabb, már csak a mérete miatt is. Viszont a 2. generáció mágneses kapcsolódási pontjai szinte kiáltanak érte, hogy nyakláncként használjuk az eszközt. Feltehetőleg még csak koncepció szintjén létezik ez a megoldás, de úgy gondoljuk, hogy jobb is, ha így marad. A Wired magazin konkrétan a legbénább iPad kiegészítőnek tartja, de viccnek végülis elmegy.

 

 

(képek: etsy, likecool)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr682776899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2011.03.28. 12:39:44

A csuklószorítós alkalmatosság igencsak pofás, hasonló van nekem is, iPod nélkül. A második cucc simán hordható egyeseknek, gondoljunk csak a hírhedtté vált képre, melyen a tag ötkilós aranylánccal, rajta pedig,-asszem-, Jézus-képpel pózol.:)
süti beállítások módosítása