2011.02.28

H&M környezetbarát kollekció

HeStyle | 2011.02.28 12:15 | 1 hozzászólás


Április 14-étől új, környezetbarát kollekcióval jelentkezik a H&M, mely a Conscious Collection nevet viseli. A kollekció darabjai egytől-egyig környezetbarát és újrahasznosított anyagból készült. A férfiruhák az elitiskolás hangulatot tükrözik a fehér kétgombos zakóval, a gallér nélküli ingekkel és a Henley-gombolású pólókkal. Kaphatók nyomott mintás és csíkos pólók, valamint ujjatlan trikók a réteges öltözet, és ötzsebes farmerek, illetve jól szabott nadrágok is a teljes variálhatóság érdekében. A CC férfi kollekcióját népszerűsítő kampányfotókon Ben Hill szerepel.
Íme egy részlet a H&M sajtóközleményéből az új kollekcióról:

A fenntarthatóság örökzöld „divat” a H&M-nél. A fenntarthatóságra való fókuszálás részeként a H&M idén áprilisban mutatja be a Conscious Collection elnevezésű, környezetbarát és fenntartható anyagokból – pl. biopamutból, TENCEL® ből és újrafelhasznált poliészterből – készült, folyamatosan érkező termékválasztékát nők, férfiak és gyermekek számára. A H&M tervezőit most a tavasz legfontosabb színének, a fehérnek különböző árnyalatai inspirálták. A Conscious Collection termékei április 14-étől lesznek kaphatók minden H&M üzletben. 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr12697047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2011.02.28. 23:01:27

Nagyon tetszik, jó e a fehér szín nyárra. A hosszúujjú póló nagyon kéne!
süti beállítások módosítása