2010.10.26

A legismertebb férfi modellek #4

HorvathL | 2010.10.26 9:30 | Szólj hozzá!


Folytatjuk sorozatunkat, melyben a legnépszerűbb férfi modelleket gyűjtjük össze.
Amikor a sorozat a végére ér, egy szavazást is tervezünk, hogy megtudjuk, ki a HeStyle favorit modell, avagy a Ti kedvenc modeletek! A sorozat alapjául a models.com listája szolgál.

 

Jakob Wiechmann


A dán fiú mostanában neves magazinok editorialjaiban tűnt fel: többek között a 10Men, a L'officiel Hommes és a Dazed & Confused oldalain. Ebben a szezonban a Givenchy arca, de szerepelt már a Ferré, a Joop, a Sisley, a Lacoste és a Trussardi kampányában is.

 

 Eddie Klint

 

A koppenhágai Eddie szakácsnak tanult, de félbehagyta tanulmányait, mikor kiválasztották a 2006-os Prada kampányhoz (ezért én is abbahagytam volna a sulit). A Pop, a GQ Style, és az Arena Homme+ magazinhoz is készültek képei, ráadásul Steven Meisel, Paolo Roversi és Steven Klein is szereti fotózni. A Bottega Veneta kampány és a Prada parfüm kampány számára már csak hab a tortán.

 

 

 

 

 Alex Dunstan

 

Ki ne szeretne a Burberrynél dolgozni? Alex elég szerencsés ahhoz, hogy ezt elmondhassa magáról. Ráadásul a Lanvin is igényt tart a szolgálataira. A párizsi divathéten pedig 6 neves cég kifutóján szerepelt.

 

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr262398405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása