2010.04.29

Lady Gaga, Vogue címlap és legók a napszemüvegeken

HeStyle | 2010.04.29 12:31 | 2 hozzászólás


A Wayfarer típusú napszemüvegek szerelmeseinek biztosan nagyon tetszeni fognak ezek a néhol egészen őrült Fresh Printz napszemüvegek. A "hagyományos" kereteket többek között élénk színekkel, mintákkal, legóval vagy éppen Lady Gaga (GaGa Ooh La La a szemüveg neve - rajongóknak szinte kötelező) arcával és a Vogue címlapjával dobták fel. Szerintem nagyon jól néznek ki és az áruk sem vészes: 30 dollár.
Nektek mi a véleményetek?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr341961682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Newyorker 2010.04.29. 12:56:06

Aki napszemüveg fan, mint én, annak javallom ezt az oldalt nézegetni:

www.celebrity-sunglasses-finder.com

LuPuS 2010.04.29. 13:41:27

Nos anno Kanye West-et is hiba volt, a divat közelébe engedni egy filckészlettel.
A Wayfarer, azért Ikon egy ideje.

A Lady Gaga által ráfingott kreáció, miatt nem fogom eldobni magam.
Maradnék a hagyományos Wayfarer, kissé drágábban, mert ez egy csak két hetes őrület, plusz majd a tini lányok villoghatnak, a koncerten.
Mivel gyorsan le kell zavarni egy körutat ,mert 10-15 év múlva egy gyorsbüfé mögötti pultban lesz, amennyiben nem lesz igazam, akkor kezdjen világ körüli turnéba.
süti beállítások módosítása