2010.03.27

Kézfogas, instant zseb és törlőing

HorvathL | 2010.03.27 12:29 | 4 hozzászólás


Valószínűleg eddigi legfurább címünket viseli ez a bejegyzés. Van rá magyarázat, menjünk sorban.

Ez a fogas egy kis pixelekből kirakott kezet formál. Ez a forma pedig alkalmas arra, hogy ruhákat akasszunk fel rá. 20 dollárba kerül.
 

A következő az instant zseb, amelyet szerelésünkre bárhová rátapaszthatunk. Ennek először nem láttam sok értelmét, de készítői a leírásban megmagyarázták: "Nem kell többé tárcát vinni magunkkal. Csak ragasszuk fel az instant zsebet, amibe némi papírpénz, bankkártya és személyi igazolvány könnyen elfér". 7 dollárt kell érte fizetni.

A törlőing pedig egy olyan ing, melyen van egy kis fekete rész, amit direkt arra találtak ki, hogy szemüveget, telefont, egy dvd-t, vagy bármi más koszolódó felületű dolgot törölgessünk le vele anélkül, hogy ingünk ujja vagy alja bekoszolódjon. Ezért 13650 jent (kb. 150 dollárt) kérnek. 


(via likecool)




Címkék: érdekes fogas ing ötlet

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr211872632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.03.27. 15:11:26

-kézfogas: kis kitartással meg lehet valósítani
-instant zseb: nekem nem kell, az első gondolatom,mennyire teszi tönkre a ruhámat a ragasztóanyaga....és a stb.
-törlőing: szemüvegesként én is , használom az ingeimet, pólóimat, attól függetlenül, hogy minden szemüvegem mellé van normális törlő is.

Maguk az ötletek jók...

LJS 2010.03.28. 11:15:59

a kézfogas kéne jól menne a repülős fogashoz :P
süti beállítások módosítása