2010.02.26

QS by S.Oliver tavaszi kampány

HorvathL | 2010.02.26 9:15 | 1 hozzászólás


Az S.Oliver tavaszi QS kollekciójának reklámfotóit láthatjátok alant. Shandy Dnaf és Josh Beech a modellek, a fotós pedig Marcus Ohlsson volt. Felszabadult pillanatok a tengerben.

(képek: fashionisto)




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr371790636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2010.02.27. 13:41:12

sose szerettem az S.Olivert, mert jellegtelen, mint a Tescós ruhák, mégis drága ehhez képest (az Esprit ilyen még). Meg is lepődtem, amikor üzletet nyitottak a Deák F. utcában, de ahogy sejteni lehetett előre, be is zárt nemrég.

Innentől off-topic, viszont megérne egy saját cikket:
nem jártam a Belvárosban december óta, és az láttam, hogy voltak kisebb változások a férfiruha-szegmensben:
- A "nagy" Benetton üzletből (Deák F. utca) eltűntek a férfiruhák (Sisley is), már csak a Mammutban és az Arénában árulnak nekünk, a megszokott röhejes pár polcnyi stílusban. Régi szép idők, maikor ny-európai nagyvároshoz méltón volt egy egész épületnyi Benetton áruházunk, teljes emeletnyi férfiruha-választékkal (ez most a Zara). Később is volt még szép időszak, amikor a Sisley-kollekció egy része saját üzletben (fiúk a poncében) voltak kaphatók a Párisi utcában... talán egyszer, ha majd nem a Color-Line Kft. fogja a márkát itthon képviselni, addig marad Nyugat-Európa
- Eltűnt a H&M "bolond" sub-brandje a DIVIDED is a Váci utcából, állítólag lehet, hogy Európában teljesen megszűnik a label, de itthon biztos. Ezek a cuccok az American Apparelt idézték és a Bershka-Zara kapcsdolatot tükrözték a svéd multinál, nekem személy szerint nem fájó a hiányuk, de szerettem végignézni mert viccesek voltak, egy-két dolgot még vettem is néha.
- Megszűnik a Springfield is a Váci utcában. Ez az üzlet volt a legkisebb SPF a régióban, még a férfikollekciót is csak részben mutatták be, a szemtelenül betolakodott női cuccok már végképp nem fértek el. Gyanítom, hogy a spanyol multi másik brandje, a Women's Secret lesz a helyre behozva, vagy csak a női kollekció, mert az utca vásárlóközönsége ezt teszi nyereségessé. Az SPF amúgy továbbra sem tud dönteni a 25/35-nek kínált casual és a 15/25-ös trend stílusok között, vetélytársai jobban "elhatárolódtak" (Pull&Bear, H&M, Gas).
süti beállítások módosítása