2010.01.18

Milánó, őszi kollekciók: Bottega Veneta és Gianfranco Ferré

HorvathL | 2010.01.18 8:20 | 3 hozzászólás


A Bottega Veneta kreatív igazgatója, Tomas Maier szerint "...a brand célja mindig az, hogy a férfidivat szótárát bővítsük az egyéniség sajátos kifejezése által. Kifinomultság, de játékosság és lázadás is felfedezhető a munkánkban.". Nem tudom, hogy ez a marketingmaszlag mennyire állja meg a helyét a gyakorlatban, de az igaz, hogy a BV sem szokott nagyon mellélőni. Most is hoznak tökéletes összeállításokat, náluk is megtalálható a szélesebb sziluettű cipő, a csizmába betűrt, illetve a felhajtott, bokavillantós nadrág is. A sötétzöld összeállítások pedig egyre jobban tetszenek. A modellek haja pedig itt aztán végképp fura (ld. 1. kép).
Képek:

Továbbiak itt.


Gianfranco Ferré

Erről a kollekcióról első ránézésre a "luxus" szó ugrott be. Néhol tolakodóan belemondja az ember arcába, hogy "rettenetesen drága vagyok". Ezen nem is akarok meglepődni, elegancia is párosul a kollekcióhoz, mégpedig jókora adag. Bőr, bunda és kívülre vett övek, visszafogott színekkel. Elegáns és modern.
Képek:
 

Továbbiak itt.
 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr521680764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LuPuS 2010.01.18. 09:53:07

Bottega Veneta: a bokavillantás kombinálva van, a fehér zoknival :(

Gianfranco Ferré:tökéletes,(csak anno farmer mellényként hozzátartozó bőr ujjal kombinálva változat, sem tetszett, itt is van egy-két hasonló ötlet)

abszolút kedvenc:
www.gq.com/fashion-shows/complete/slideshow/F2010MEN-GFMEN/?loop=0&iphoto=25&play=false&cnt=32

perry 2010.01.18. 10:33:03

Nem értem mi olyan különleges a csizmába betűrt nadrágszárban. Már idén is divat volt (és ezt nem tudom, de talán még tavaly is). Amúgy jók a cuccok, látszik, hogy lehet úgy is újítást csinálni, hogy a nevetségest kihagyjuk a ruhatervezés elemei közül...

A hosszú kabát picit mátrixos, főleg a fekete.

Cyandragonfly 2010.01.18. 20:59:48

Inkább Bottega mint GFF itt.
süti beállítások módosítása