2010.01.09

Napi favorit: Je Suis Beau

HeStyle | 2010.01.09 11:25 | 3 hozzászólás


A Je Suis Belle tervezői karácsony elött fejezték be legújabb, "mini" férfikollekciójukat, ami a Je Suis Beau nevet kapta. A kollekció darabjai könnyen hordhatóak és egyszerűek, de vannak formák, melyek a kisérletező kedvű férfiakat célozzák meg.
Nekem rettenetesen tetszenek a ruhák, leginkább az első négy képen látható darab. Persze, a második képen látható kabát mindent visz, csodálatos. Minden elismerésem Kiss Tibiéknek, remek kollekciót készítettek, klasszisokkal jobbat, mint amilyen az előző férfikollekciójuk volt (pedig az sem volt rossz) és amilyeneket mások tervezni szoktak. Nagyon örülök, hogy végre a magyar tervezők is kezdenek férfiaknak tervezni, főleg olyan ruhákat, amelyek színvonalasak és minőségiek is (és itt még véletlenül sem Herczeg Zoltánra és társaira gondolok, akik alkotásai a JSB alkotásaival egy lapon nem is említhetőek.) Személy szerint kíváncsian várom a folytatást, a Je Suis Belle tervezői ugyanis a tavaszi/nyári szezonra egy ennél több darabból álló, új férfikollekcióval készülnek.
Fotók: Kiss Tibi (JSB)
Modell:
Márton Richárd
Nektek hogy tetszik?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr271657161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zteny 2010.01.09. 12:35:15

ez tényleg nagyon jól sikerült :)

p4rtyboy92 2010.01.09. 12:35:37

utolsó kivételével jöhet mind :)

akiSZIMPATIKUS 2010.01.09. 22:32:51

én csak ennyit fűznék hozzá: nagyon feminin :)
egyik ruhát sem nevezném nagyon férfias viseletnek, tipikus kifutóra való ruhák amik a modell fiukon biztos nagyon jól mutatnak. (a kabát talán oké)
süti beállítások módosítása