2009.07.30

Brad Pitt arcai az évek során #1

HorvathL | 2009.07.30 12:30 | 1 hozzászólás


Ez sorozatunk első része, amelyben összegyűjtöttünk néhány képet Brad Pittről, a karrierjében fontos állomásokról, filmjeiből. Sokféle arca volt/van a világ egyik legismertebb emberének.
Emellett azt hiszem, szimpatikus, amit (és ahogyan) csinál és megérdemli a sikert.
Nézzük tehát, hogyan is változott Brad az évek során! Még több kép a tovább után!
Sajnos nem mindenhol tudom, mikor és hol készült - találgatni lehet. :)

Karrierje egy Tv-sorozattal kezdődött, amely a Glory Days nevet viselte és 6 részt élt meg.
1992-ben Robert Redford által rendezett filmben kapott szerepet, amelyről később úgy nyilatkozott, hogy az egyik leggyengébb alakítása volt. A film címe: A river runs through it. Szóval ezt kerüljük el.

 

 

1995-től 1997-ig járt Gwyneth Paltrow-val. El is jegyezte, de a házasságból nem lett semmi. Juliette Lewis, Robin Givens és Jill Schoelen fejét is elcsavarta.
1993-ban a Kalifornia című filmben egy sorozatgyilkost játszott. "Az írónak egyáltalán nem tetszett, ahogy alakítottam a szerepet. De nekem igen..." A képen Juliette Lewis-al látható.
1993-ban fura ingben a True Romance című film bemutatóján. Egy drogost alakított a filmben.
A Legends of the fall című filmben Tristan Ludlow-t alakította, 1994-ben.
Első Oscar-jelölését a 12 majom című filmben nyújtott emlékezetes alakításáért kapta. Itt már rövid hajjal szerepel és egy őrültet játszik, akivel Bruce Willis az elmegyógyintézetben találkozik.
1995-ben a People magazin a legszexisebb élő férfinak nevezte. 2000-ben is megkapta ezt az elismerést, amit rajta kívül csak Clooney és Gere kapott meg 2-szer.
 A Hét év Tibetben című filmben egy osztrák hegymászót alakít, szőke hajjal.
 A Harcosok klubjában felejthetetlen alakítást nyújt Tyler Durden szerepében. 

 




Címkék: film sztár brad pitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr351277362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ddevil 2009.08.04. 03:40:35

Volt valami műsorban olyan képsorozat róla, hogy mindig az aktuális csajaihoz alakította valamennyire a külsejét. Itt pl. Gwyneth mellett szőkén. Most mióta Angelina mellett van, azóta sötét a haja.
Jó kis kiegészítő azért a csajok mellett :))
süti beállítások módosítása