2009.07.28

Milyen kapucnis pulcsit válasszunk?

HorvathL | 2009.07.28 14:00 | 4 hozzászólás


Rengetegféle kapucnis pulóvert találunk manapság, amely remek viselet. Laza és egyszerű. Kombinálhatjuk formális öltözékkel, mondjuk egy zakó alá véve. Bőrdzseki alatt is kifejezetten jól mutat. Vehetünk alá mellényt, V nyakú pólót, vagy valami könnyedebb kötött pulcsit, kardigánt. A jó ruhadarab lényege, hogy könnyedén kombinálható és "rétegelhető", tehát sok mindennel fel tudjuk venni, ennek csak a fantáziánk szab határt.
Nagyon sok féle "hoodie" van, végig cipzáros, félig cipzáros vagy cipzár nélküli (végig gombosat is láttam).
Mivel laza viselet, hajlamosak vagyunk nem figyelni arra, hogy passzoljon. Összehúzva fel kell vegye a testünk formáját, nem szabad, hogy lógjon.

David Beckham egyik kedvenc ruhadarabja a kapucnis pulóver. Az egyik képen egy casual zakóval, a másikon pedig bőrdzsekivel kombinálta.

 

Nyárra színesebb, könnyebb anyagokból készült pulóvert keressünk, őszre pedig lehet szürke és sötétebb színűeket választani.
Alább pedig néhány példa, hogy milyen ötletes is lehet egy kapucnis pulóver.


 

Legközelebb a férfi táskákkal foglalkozunk.




Címkék: tipp beckham pulcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr971273477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2009.07.28. 15:39:38

én régebben utáltam, mert nagyon "hiphopper" vagy deszkás szubkulti dolognak tartottam, de mostanra megbarátkoztam vele.
Turkált, nagypapás tweedzakóval a legjobb: réteges, kissé szokatlan, nem behatárolható, színes

HorvathL · http://hestyle.blog.hu 2009.07.28. 18:45:38

@balazsman: abszolút jó cucc, mindenkinek legyen egy a gardróbban :)

Hyden 2009.07.28. 22:52:50

@horvath911: Igen, nekem is kéne, jó hogy betetted. Converse-vel, egy bővebb LEVI'S farmerrel, meg bőrdzsekivel imádom. Igazi őszi szerelés.

kornel2 2009.07.28. 23:56:38

a két szürke milyen márka nem tudjátok? vagy hol lehetne ilyet venni?
süti beállítások módosítása