2009.07.13

Hogyan viseljünk színeket?

HorvathL | 2009.07.13 22:18 | Szólj hozzá!


Az előző tippcsokornál is említettem, hogy fontos, hogy az ember megtalálja a megfelelő színeket, a bőréhez, hajához, szezonhoz... stb. Most erről írnék bővebben.

Nyáron viseljünk bátran színeket - mert ez egy vidám évszak. Halvány és világos színeket akár sportosan, akár elegánsan akarunk megjelenni. Válasszunk olyat, ami a természetes bőrszínünkkel jól mutat.

Kerüljük a bézs vagy drapp színű inget - a nyak és a fej körül (vagyis a felsőtesten) nem mutatnak jól ezek a színek. (Ha van fekete bőrű olvasónk, esetleg neki ajánlom.)

A franciakék mindig jó választás - ez az a szín, amely szinte bármilyen bőrtónussal jól mutat. Ingeknél különösen ajánljuk ezt a színt. Ez egy középkék árnyalat.

Kerüljük a világos halvány színű zoknikat - valahogy ezek semmivel sem mutatnak jól. (Kivéve, ha valami minta van rajtuk, mert akkor párosíthatjuk őket valamilyen másik ruhadarabhoz.)

Az arcunk körül ügyeljünk jobban a színekre - ne keltsen sápadt hatást egy-egy élénk ruhadarab. Szemünk vagy hajunk színéhez válasszunk árnyalatot.

Kerüljük a hangsúlyos mintákat - ha ez valaha divat volt, akkor az a 80-as évek, de azon már túlvagyunk.

Ha nem tudod, hogyan frissítsd fel színekkel a ruhatáradat, akkor ajánlom a H&M nyári kollekcióját, színes és fiatalos, megfizethető. Elegánsabb színes ötletekhez Ralph Lauren honlapján nézelődjetek, Ő nagyon jól kombinálja a klasszikus fazont a színekkel!




Címkék: tipp színek

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr711244762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása