2009.07.12

Hogyan viseljük a rövidnadrágot nyáron?

HorvathL | 2009.07.12 13:51 | Szólj hozzá!


A hosszú farmerral nincs nehézség. Sokféle szabással és színben kapható. Mindegy, hogy lazán vagy elegánsan akarjuk hordani, szinte bármivel jól mutat. Itt a nyár és felmerül a kérdés: mivel vegyem fel a rövidnadrágot és milyet keressek? Erre próbálunk választ adni.

A rövidnadrág fajtája nagyban függ a testalkattól. Hosszú, vékony láb esetén hosszabb fajtát keressünk (kb a térd alá érjen). Ne legyen túl bő, mert akkor "elveszik" benne az ember lába (csirkeláb-szerű lesz). Magasszárú tornacipővel vagy papuccsal (szandállal) hordjuk, attól függően, hogy a vádliból mennyit akarunk mutatni.

Vastagabb láb esetén bővebb, de rövidebb fajtát keressünk, esetleg hajtsuk fel a szárát néhányszor, ha hosszra nem találunk megfelelőt.

Ha még nem elég barna a bőrünk, akkor először semleges színűeket hordjunk - navy kék, bézs vagy barna is lehet. Ha már lebarnultunk, akkor bármilyen színűt felvehetünk a citromsárgától a fehéren át az élénk kékig. A mintáktól se riadjunk vissza, a kockás vagy csíkos is nagyon jól mutat.

A mintás fürdőnadrágokat semleges, visszafogott pólóval hordjuk, mert az alul-felül mintás kinézet kissé sok is lehet.

A cargo nadrág (1. kép) lazább viselet, így válasszunk hozzá feliratos/mintás pólót. A többi képen sima vászon rövidnadrág látható, ilyeneket hordhatunk "vitorlás" cipővel (boat shoe), rövidujjú inggel. Ez elegánsabb hatást kelt.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr901241737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása