2023.07.29

Milyen a tökéletes bőrönd nyaraláshoz?

RekaLukacs | 2023.07.29 6:50 | Szólj hozzá!


Biztosan te is szeretsz utazni, világot látni. Az utazás kaland, pihenés, élmények csak érjünk már oda.. nem igaz? Szerintem sokatoknak ismerős az érzés, amikor alig várjátok, hogy végre kimozduljatok a megszokott körforgásból és mondjuk külföldön pihenjetek egy kicsit, de utáljátok az utazással járó fáradalmakat. A rengeteg cipekedés, hogy nem férsz be a bőröndödbe, hogy 100kg-os a poggyászod, vagy éppen 4 bőröndöt cipelsz két kézzel.

 Van egy jó hírünk. Maga az odavezető út is lehet élvezetes csak a megfelelő bőrönd kell hozzá.

Nagyon fontos hogy ha eddig még nem tetted meg, akkor végre beruházz egy jó bőröndre. Tudom hogy most nem látod ennek az értelmét hiszen a régi ’félig törött’ bőröndöd is pont megfelelő a célra de hidd el ha egyszer lesz egy szuper bőröndöd érteni fogod.

Annyi mindent megkönnyít, ha van egy minőségi bőröndöd. És az hogy, utazáskor is stílusos vagy, csak hab a tortán. Természetesen ha a munkádból kifolyólag sokat utazol, üzletet kötsz és egyéb, akkor az, hogy van egy elegáns minőségi bőröndöd az az alap. 

Mire jó egy szuper bőrönd:

-Könnyű, ezért nem szakadsz meg míg elérsz a busz/vonat állomásra vagy repülőtérre. Nem kell extra 10 Eurot fizetned azért mert maga a bőröndöd több kiló mint a benne lévő cucc.

- Minden irányba forognak a kerekei elég szinte csak hozzáérni és magától gurul.

-Jól lehet bele pakolni. Elfér benne mindened és nem úgy veszed ki a ruháidat belőle mintha egy centrifugából vetted volna ki.

-Nem megy tönkre 2 utazás után mert strapabíró. Nem esik szét, nem törik ki a kereke.

Extra jó: iszonyatosan divatos tud lenni egy jó bőrönd.

Összegyűjtöttünk nektek pár nagyon jó márkát amikbe érdemes beinvesztálni:

SAMSONITE:

ROCKLAND:

 

DELSEY:

 

 

PIERRE CARDIN:

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9313574395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása