2023.07.17

LEGSTÍLUSOSABB FÉRFI FILM KARAKTEREK!

RekaLukacs | 2023.07.17 6:31 | Szólj hozzá!


Nem tudom ti, hogy vagytok vele de én imádom a filmeket. Nincs is jobb mint egy esős hétvégén vagy, egy náthás otthonülős napon egy film vagy sorozat maratont tartani. Nem csak színészi játék és sztori de divat szempontjából is érdemes nézni a filmeket. Nagyon sokat lehet tanulni és inspirálódni egy – egy filmbéli karakter öltözékéből. Hajrá srácok, itt az ideje egy gyorstalpalónak. Tartsatok egy „filmmaratont” ti is. Ebben a cikkben elhoztuk nektek, a lemenőbb filmes férfi karaktereket persze divat szempontból.

Ha filmekről van szó, akkor szerintem megegyezhetünk abban, hogy az ŐRÜL DILIS SZERELEM áll az első helyen. Írjátok fel valahova mert tényleg érdemes megnézni. Nem csak a film sztorija őrületesen szórakoztató és de az outfitek a filmben egyenesen tökéletesek. Maga film nagy szelete is pontosan arról, szól, hogy egy kis stílusváltással mennyit dobhattok megjelenéseteken és milyen lehengerlő férfi válhat szempillantásra belőletek ha odafigyeltek néhány divatszabályra. Ez a film nem csajos az biztos.

#1 Ryan Gosling - Crazy, Stupid, Love

#2 Daniel Craig- SkyFall

James Bondról tudjuk, hogy szuperelegáns és kifinomult a stílusa. Imádjuk benne, hogy egyszerre tud laza de mégis elegáns lenni. De hát milyen is legyen egy 007-es ügynök ha nem szuper vonzó.

Laza és vagány:

Szuper elegáns:

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4013709266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása