2017.12.22

NINCS KARÁCSONY MINTÁS ZOKNI NÉLKÜL! ÚTMUTATÓ A TÖKÉLETES ZOKNI VISELÉSHEZ!

RekaLukacs | 2017.12.22 10:08 | Szólj hozzá!


Hivatalosan is vége azoknak a napoknak, amikor a fiókod csak fehér és fekete zoknikkal volt tele. Már biztosan ti is odavagytok az új mintás őrületért. Legyen csíkos, kockás, horgokkal vagy kacsákkal díszített, mi egyszerűen imádjuk és őszintén reméljük, hogy ez után a cikk után még több futkosó zokni párral találkozunk majd az utcákon.

bn-cq862_0504so_p_20140505143101.jpg

Mintás zoknik esetén tényleg csak egyetlen szabály van: minél mintásabb, minél egyedibb annál stílusosabb!

Most aztán elengedhetitek „őrült” fantáziátokat és megmutathatjátok egyéniségeteket. És még a bennetek bujkáló gyermeki éneteknek is teret adhattok ennek az új divatnak a segítségével.

Bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan, hogy „ez már túl sok”. Itt aztán nem lőhetsz mellé a választással. Természetesen egy két tanács mindig lapul a tarsolyunkban számotokra.

Ha a mintás zokni őrületnek hódolsz:

  • A zoknid bármilyen lehet ez teljes mértékben csak az ízlésedre és a fantáziádra van bízva
  • A viseleted összes darabja azért ne legyen túl mintás
  • A színek harmóniáját is jó ha figyelembe veszed
  • A cipőd stílusa passzoljon a zokni stílusához

Ha unod a megszokott összeállításaidat, akkor egy mintás, színes zoknival izgalmas csavart adhatsz és feldobhatod elegáns öltönyödet vagy akár casual, sportos viseletedet egyaránt.

Igaz tavasszal és nyáron könnyebb dolgunk van, hiszen télen a hosszúnadrágok nem mutatnak túl sokat a zoknidból, de ne aggódj, kellő pillanatokban pont annyira lesz látható amennyire kell.

Tipp tőlünk: A téli hónapokban, karácsonyi mintás zoknit válassz és a kötött, vastagabb anyagokat részesítsd előnyben. Szerencsére van választék bőven. Nagyon ötletes ajándék a fa alá.

Nézzünk pár egyedi darabot:

 

Ezeket az ötleteket látva, biztos vagyok benne, hogy már azon gondolkoztok hol szerezzetek be egy egyedi párt.

Képek forrása: www.pinterest.com

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1913502035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása