2013.07.26

Tom Ford megihlette Jay Z-t

HeStyle | 2013.07.26 12:35 | 2 hozzászólás


jayz2.png

Nemrég jelent meg Jay Z legújabb lemeze, amely a Magna Carta... Holy Grail címet viseli.

És hogy vajon miért érdekes ez számunkra? Az albumon helyet kapott egy olyan dal is, melynek címe "Tom Ford". Igen, arról a bizonyos Tom Ford-ról van szó! Jay Z nyilatkozataiban elárulta, hogy a szerzeményt valóban a divattervező ihlette, rajong az általa alkotott kollekciókért és nem mellesleg már számtalanszor dolgoztak együtt. A szövegben rengetegszer elhangzik a tervező neve, valamint a következő sor is: "I don't pop molly, I rock Tom Ford".

A dalról természetesen megkérdezték Tom Ford-ot, aki így nyilatkozott az ügyben: "Ez nagyon hízelgő. Ki ne akarná, hogy Jay-Z róla nevezzen el egy dalt?!" 

Egyébként Jay Z-hez kapcsolódik azon pletyka is, ami a napokban kapott szárnyra és amely szerint a rapper hamarosan a new york-i Barney's üzletházzal dolgozik majd együtt egy kollekción. Az érintettek egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben, bár minden bizonnyal érdekes lenne a kollaboráció végeredménye...

Ti mit gondoltok erről?
A "Tom Ford" című Jay Z szerzeményt a "folytatásban" hallgathatjátok meg.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr925426300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.07.26. 13:52:01

Hollywood-ban ha valaki öltönyt hord már egyből stylus icon lesz??

én biztos nem vennék olyan kollekcióból ami az ő nevéhez fűződik....

ez a szám meg.... Tom Ford direkt nem is mondott róla véleményt, egyszerűen csak a tényt hogy írtak róla egy számot értékelte

geucsa 2013.07.29. 10:30:46

Amerikaiasan: Shit.
süti beállítások módosítása