2011.07.08

Fürdőnadrág körkép

HeStyle | 2011.07.08 14:50 | 3 hozzászólás


Úgy néz ki, hogy most már tényleg végre itt a nyár és lehet menni strandolni.
Sok levelet kapunk Tőletek mostanában, melyben tanácsot kértek arról, hogy vajon melyik a legmegfelelőbb és legjobb fürdőnadrág. Erre persze nincsen egységes válasz, hiszen mindenkinek más típusú áll jól. Van aki a "hagyományos" fecske típust, van aki a short-okat és van aki a bermudákat részesíti előnyben. Érdemes azonban odafigyelni arra, hogy kényelmes, hamar száradó anyagból készüljön és ne legyen se túl rövid, se pedig túl hosszú. Most következő összeállításunkban a Zara, a Topman és az Asos.com kínálatából szemezgettünk. Természetesen ez csak egy töredéke a fent említett üzletek kínálatának, a teljes kínálatot a honlapjukon nézhetitek meg.
Nektek milyen a kedvenc fürdőnadrág típusotok?
Miben strandoltok idén nyáron?

Katt a TOVÁBB gombra az összeállítás megtekintéséhez!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr293050470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.11. 10:25:42

Ezt a halászgatyós dolgot amerókából improtáltuk? Én még nem usztam olyanban. Gondolom jelentősen csökkenti az úszási sebességet. :)

geucsa 2011.07.11. 16:43:25

A fekete Diesel tetszik a legjobban.
Legutóbb ezt a H&M-es fürdőnadrágot vettem: www.fashionhungry.net/blog/wp-content/uploads/2011/05/hmprod-3.jpg
süti beállítások módosítása