2011.05.17

Napi favorit: Essence d'attitude!

HeStyle | 2011.05.17 19:00 | 1 hozzászólás


Kutsera Gergő (Unique Model management) megállíthatatlan!
A fiatal magyar modellről már mi is többször írtunk, anno Balla Vivienne fotós rajtunk keresztül találta meg egyik fotósorozatához. Azóta sok idő eltelt már, Gergő pedig egyre több helyen szerepel, egyre nagyobb sikereket elérve. Most két külföldi fotósorozatát mutatjuk be, az egyik a többek között a Párizsban, Londonban, New Yorkban és Berlinben megjelenő A:Mag magazinban (melynek címlapján is ő szerepel) jelent meg és az Essence d'attitude címet viseli, a másik editorial pedig a  The Outlook Magazine májusi számában lett publikálva.
Nekem nagyon tetszenek a fotók, különösképpen az A:Mag-ben megjelent fekete-fehér sorozat. Bízom benne, hogy a jövőben is beszámolhatunk majd Gergő sikereiről, hiszen fotóról-fotóra egyre jobb modell válik belőle!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr32911495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.17. 22:48:30

címlapfotó, hát nem szarral gurít a gyerek. a haj is figyelemre méltó
az uccsó kép nagyon jó
süti beállítások módosítása