2023.07.21

  HOL VÁSÁROLJ, HOGY A PÉNZTÁRCÁD IS BOLDOGGÁ TEDD

HeStyle | 2023.07.21 6:00 | Szólj hozzá!


 

“A nőknek annyival könnyebb” – sokszor halljuk ezt a férfiak szájából, ami sok esetben azért nincs így, de a ruhavásárlás terén biztosan. Több ezer ruhabolttal, márkával, árkategóriával, akcióval várja a vásárlásra éhes nőket a plázák százai.  Sajnos be kell, hogy valljuk, hogy sok esetben a női ruhák sokkal olcsóbban beszerezhetőek mint férfi társaik.

Ez a stratégia valószínűleg arra épül, hogy a nők azért jóval többet és többször vásárolnak mint a férfiak. A férfiak többnyire megveszne egy-egy  darabot, és azt hordják akár éveken keresztül. Ezzel a ruhagyártó cégek teljesen tisztában vannak és talán ezért adják drágábban a férfi ruhákat mint a nőieket.  A másik szomorú oldala a dolognak, hogy férfiruhákat értékesítő üzletekből is sokkal kevesebb van, legalábbis ha minőségi, divatos ruhákat szeretnél hordani nem horror áron.

Persze a luxuskategóriák esetében itt is bő a választék: Gucci, Armani, D&G, Tom Ford és még sorolhatnám. Azonban ezek a márkák nem az átlag ember pénztárcájának lett kitalálva. Szerintem ezzel mindannyian egyetértünk.

Na de nézzük, hogy mit tehet az ember fia ha, követi a divatot, van saját stílusa, egyedi akar lenni, minőségi ruhákat szeretne hordani és itt jön a lényeg, megfizethető áron. Na itt már nehezebb a helyzet.

Összegyűjtöttünk nektek néhány boltot amik a nagyobb áruházak többségében megtalálhatóak és a fent említett jellemzők teljesen igazak rájuk.

Felhívom a figyelmeteket, hogy a’ kor’  tényező sem elhanyagolható. Egy két üzletben a 15-25éves korosztály, míg a másikban a 25-től felfelé a jellemzőbb a ruhák stílusát tekintve.

Nézzük mit találtunk nektek!

#1 ZARA

A number one és a mi top kedvenc boltunk ebben a kategóriában az a ZARA MAN.

Szinte minden korosztály megtalálja a hozzá illő darabokat ebben a boltban. Nem olcsó de még megfizethető. A smart-casual, business casual, street style stílusok alapdarabjaitól hemzseg az üzlet. Rengeteg elegáns és laza ruhadarabokat találhattok az üzletben.

Top tipp: Érdemes várni az akiciókra, hiszen egyes darabokat 50-70%-al olcsóbban megvásárolhattok, ha türelmesek és szemfülesek vagytok. Szuper webshopja van és ha valami nem tetszik ingyen visszaviheted a boltba, vagy visszaküldheted és visszakapod a pénzed.

A következő összeállítás minden darabja zara:

 

#2 H&M és Springfield

Ezt a két márkát egy kategóriába sorolnám, hiszen nagyon hasonló stílusú darabokat lehet a két üzletben találni. Egy szinttel talán olcsóbb árkategória mint a zara de már itt már sokkal nehezebb elegáns, business vagy smart casual darabokat találni. Ez a márka inkább a lazább, street stylera megy rá.

Képtalálat a következőre: „H&M”

#3 Bershka & Pull and Bear

Ez a két márka is nagyon hasonló. Inkább fiatalabb korosztálynak ajánljuk bár itt is ki lehet fogni egy egy ruhadarabot más korosztály számára is. Főként a 15-25 éves korosztályt célozza meg a brand.

 

Képtalálat a következőre: „Bershka”

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8213646262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása