2023.06.27

MIT VISELJ GOLFOZÁSHOZ!

HeStyle | 2023.06.27 6:00 | 1 hozzászólás


Sajnos azt kell, hogy mondjuk, hogy az egyik legdrágább ’high-classnak’ számító sport a golfozás. Rengeteg méregdrága felszerelést be kell szerezned hozzá és természetesen az sem mindegy, hogy mit viselsz a sport közben. Ha azok közé tartozol akik szeretik és rendszeresen űzik is ezt a sportot ami már már üzleti meetingek, üzletkötések helyszínévé vált akkor ez a cikk neked szól. Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked, hogy mit viselj ahhoz hogy, hogy is mondják?! Igazán ott legyél a szeren a dress-codot betartva.

A golf egy olyan sportnak számít ahol igazi ’dress-code’ van a ruházatot illetően, főleg ha tényleg komolyan űzöd ezt a sportágat. Meg kell, hogy említsük, hogy az évek során ebben a sportban változott talán a leginkább a ’divat’, óriási fejlődésen ment keresztül. Évtizedekkel ezelőtt teljesen más ruházat volt meghatározva, mint manapság.

Az elegancia és a formális megjelenés természetesen még ma is a védjegye ennek a sportnak, viszont már közel sem annyira szabályokhoz kötött. Ma már inkább a smart-casual vonal irányába ment el a ’golfdivat’. A pulóverek, ingek , vászon és rövid nadrágok alapdarabnak számítanak.

Ha golfozni készülsz egy két dolgot figyelembe kell venned:

Az általad választott ruha függ természetesen a stílusodtól, a pénzösszegtől, amit erre szánsz, az időjárástól és természetesen a játék céljától, tehát az indoktól, amiért golfozni mész. Ha egy új klienst, üzleti partnert szeretnél megnyerni magadnak, vagy éppen csak szórakozni a barátaiddal akkor a ruha kiválasztásánál is így kell gondolkodnod.

  • A világos színeket részesítsd előnyben ( vaj- fehér színben)
  • Kerüld a nagy mintákat
  • A cipőd és az öved passzoljon egymáshoz
  • Az unalmas kombináció helyett válassz inkább kontrasztosabb színeket a felsőt és a nadrágot illetően.

Hoztunk pár összeállítást, amiből inspirálódhatsz:

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8913633502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása