2023.05.10

BÁTOR DE ANNÁL ÜTŐSEBB SZÍNPÁROSÍTÁSOK

RekaLukacs | 2023.05.10 10:39 | Szólj hozzá!


!A színeket szeretni kell. Tudom, hogy a legkönnyebb és legbiztonságosabb választás a már megszokott és jól bevált színek viselése, mint a fekete, szürke, sötétkék és fehér. Sokszor mondják „a fekete mindenhez megy”. Igen, ez sok esetben teljesen megállja a helyét és nincs is semmi baj azzal, ha a fekete a kedvenc színed. Viszont, ha szeretnél egy kicsit megújulni, változatosabb lenni és esetleg azt sem bánod, ha több női szempár fordul utánad az utcán, akkor hidd el megéri kísérletezni a színekkel. Ebben a cikken, segítünk neked abban, hogy mit és hogyan párosíts, ha igazán vonzó és egyedi szeretnél lenni idén tavasszal.

 Brutálisan jó összhangot és harmóniát vagy éppen a tökéletes diszharmóniát tudod kialakítani egyes nem várt, merészebb színek összepárosításával. Hoztunk nektek pár olyan szett ötletet ami szerintünk lehengerlően tökéletes és telis tele van merész színekkel.

 

Biztos vagyok benne, hogy olyan színek, mint a citrom és narancssárga, pink, lila vagy éppen zöld, nem igazán szerepel a gardróbotokban, vagy csak elvétve és talán még soha nem is volt rajtatok, mert nem meritek nem szeretitek viselni őket. Remélem ez most meg fog változni.

Kezdjük is a sárgával és árnyalataival:

A következő kis összeállításokban, a sárga árnyalatait láthatjátok, különböző színekkel kombinálva. Lefogadom, hogy soha nem jutna eszetekbe felvenni egy sárga nadrágot. Itt az alkalom. És elárulok egy top tippet: Ha félsz a merész színektől, akkor nyugodtan párosítsd őket az alap színekkel amiket szeretsz fekete, szürke, fehér mert egy erősebb szokatlan szín biztosan passzolni fog a mattabb „egyszerűbb” színekhez. Pl egy sárga nadrág, vagy pulóver egy fekete felsővel vagy kék farmerral egyszerűen szuper jó.

.

 

Ez az összeállítás tökéletes példája annak, hogy ma már szinte mindent keverhetsz, stílust, mintát, színt és a végeredmény ultra egyedi és nagyon szexi lesz. Ezek a képen pl egy narancssárga pulóvert és egy sport cipőt látunk egy öltönnyel kombinálva. Nem eredeti?

A következő szín: A pink és árnyalatai

 

Ettől a színtől aztán szinte minden férfi irtózik. Ez a nők színe.. mondják sokan. Pedig ha tudod, hogy viseld, ez a szín is szuper vonzó tud lenni. Azt ajánlom, hogy a pinket és árnyalatait, sötétebb erőteljesebb színekkel keverjétek. Pl a sötétkékhez nagyon jól passzol, ahogy azt az összeállításban is láthatjátok. Ha bátrabbak vagytok, világosabb színekkel is próbálkozhattok.

Szerintem egyetértünk abban, hogy ahhoz, hogy megújulj, merni kell változtatni. Hidd el megéri.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3713709260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása