2023.06.15

KANYE WEST ŐRÜLETES SZERKÓI

RekaLukacs | 2023.06.15 10:42 | Szólj hozzá!


Kanye West nem csak huszonegyszeres Grammy-díjas rapper, lemezproducer, filmrendező és divattervező, hanem bizony a divatvilágban is nyomot hagy maga után.

A sokoldalú amerikai divatikon és rapper ma már egy saját márkával is rendelkezik ami a YEEZY nevet viseli és  talán legkedveltebb darabjai, egyedi sportcipői amiket az Adidassal kollaborációban dobott piacra. Nagyon ütős darabok, persze annál borsosabb áron. Kanyenak  tényleg nagyon egyedi stílusa van azt meg kell hagyni.

A paparazzik által készített fotók nem hazudnak. Kanye a sportos , laza stílust képviseli, Imádja a pulóvereket a bő nadrágokat. Mondhatjuk, hogy a kényelmet párosítja az extravagánssal hiszen, mindig valamivel feldobja és csavart ad a szettjének. Legyen szó akár egy egyszerű melegítős viseletről, vagy egy elegáns öltönyről. A kollekciója megalkotásakor is ezt a stílust próbálja belecsempészni minden darabba.

 

 

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7213696954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása