2018.04.04

A KIEGÉSZÍTŐ AMI EXTRA ELEGÁNSSÁ ÉS STÍLUSOSSÁ VARÁZSOL!

RekaLukacs | 2018.04.04 12:00 | Szólj hozzá!


Most biztosan azt gondolod, hogy a nyakkendőről van szó, pedig meglepően nem. A kiegészítő ami hatalmasat dob a külsődön az nem más, mint a díszzsebkendő. Ez a kiegészítő nem túl gyakori választása a férfiaknak, pedig nem is sejtik, milyen erő rejlik egy pici kis zsebkendőben. 

Egy jól megválasztott díszzsebkendő kifinomultságot, eleganciát, férfiasságot sugároz és természetesen jó stílusról árulkodik. Ezért mi mindenkit csak bíztatunk a hordására.

Hova és hogyan viseljük pontosan a díszzsebkendőt?

Igazából csak egy fontos szabály van mégpedig, hogy a kiegészítőt kizárólag a zakó/ kabát bal oldalán, mellmagasságban lévő szivarzsebben kell viselni.

Azt, hogy hová, milyen alkalmakkor viselhetjük arra nincs semmilyen kikötés. Ennek és a színeknek, mintáknak csak a stílusod szabhat határokat.

Tévhit, hogy csak öltönnyel viselhető, egy hétköznapibb, farmer-zakó kombinációnál is megállja a helyét. Felveheted, akár egy randira, színházba, a munkahelyedre, üzleti vacsorára és még sorolhatnám. Viseld akkor, amikor úgy érzed, hogy kedved van hozzá és fel szeretnéd dobni  a külsőd valami csavarral.

A díszzsebkendők anyagukat illetően 3 kategóriába sorolhatóak be (pamut, len, és selyem). Ezeken belül végtelen számú szín, minta és persze márka közül válogathatunk. A minták, anyagok keverése csak a te ízlésedtől függ, a lényeg, hogy jól nézzen ki a nyakkendő és a díszzsebkendő együtt, és az egész megjelenés harmonikus legyen.

Igazíthatod a díszzsebkendő színét a zoknid, az inged vagy a nyakkendőd színéhez.  Sok esetben kimondottan jól néz ki ha a minták esetében a kontrasztra törekszel. Tehát egy kockás zakóhoz egy teljesen más mintájú mondjuk pöttyös kendőt választasz.

Legyetek bátrak, merészek és válasszatok különleges darabokat, nem is gondolnátok mennyire feldobja a szetteteket.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4713632762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása