2018.03.02

NE IJEDJ MEG A MINTÁKTÓL: KÖZELEG A MINTÁS INGEK ÉS PÓLÓK SZEZONJA

RekaLukacs | 2018.03.02 4:28 | 1 hozzászólás


Sokan közületek biztos, hogy nem vennének meg egy mintás inget vagy pólót. Ennek oka, sajnos sok esetben azok a férfiak akik ezt bőszen meg is teszik persze, válogatás és ízlés nélkül.  Ugye rengeteg példát mondhatunk olyan esetekre, amikor egy Hawaii vagy egy színes borzalmas ing jön velünk szemben. Nem is említve az óriási feliratokat és mintákat, amikkel semmi baj, sőt mi nagyon is kedveljük ,de természetesen csak akkor ha nem ízléstelenek.

Így nagyon sokan szó szerint nem mernek mintás, színes dolgokat vásárolni vagy kicsit merészebbnek lenni, mert félnek, hogy ugyan azt a szarvashibát követik el mint egyes férfitársaik.

Az biztos, hogy ezeknél a daraboknál nem elég csak felkapni a gardróbszekrényből ami a kezünk ügyébe akad, hanem fontos, hogy alaposan átgondoljuk, hogy mi mihez megy.
Ennek ellenére legyetek egyediek merészek és stílusosak. Jó hír, hogy ma már lassan minden belefér a divat határai közé így nem tudtok annyira mellélőni. Legfeljebb azt, mondják rátok hogy szabadelvű divatimádók vagy akár tervezők vagytok.

Szeretnénk nektek segíteni néhány ötlettel. A következő összeállításokban láthatjátok, hogy egyes mintás felsőket mivel lehet igazán divatosan viselni.

#Utcai viselet:

Itt van máris, egy elég extrémnek mondható darab. Ha ezt a gyümölcsáradattal díszített inget meglátnátok, kedvenc boltotok polcán önmagában, biztos vagyok benne, hogy nem vennétek meg.

De nézzük csak meg, mennyire szuper egyedi és egyáltalán nem hivalkodó hatást kelt egy jól összeválogatott szettel.

Szerintünk egyáltalán nem sok, fontos ezeket a nagy és színes mintás felsőket csak egyszínű sok esetben inkább sötét színekkel keverjétek de persze vannak kivételek. Tehát ahogy a képen is láthatjátok egy sötétkék farmerral és ezzel a világos tornacipővel nagyon jól mutat. Cipő esetében nem kell sötét színekre törekedni.

Nézzük a következőt, ugyan ezek jellemzőek a következő szettre is.

#Elegánsabb viselet:

 Ez a minta is kicsit soknak tűnik ha nem szettben látod.

De egy világos egyszínű zakóval és nadrággal máris mennyire egyedivé válik. Ezzel az inggel tuti kitűnsz a tömegből. Merd letenni a mindig bevált fehér inget és kockáztass.

Ha nem vagy annyira bevállalós kezd, egy kevésbé „kihívó” mintázattal, például egy kockás inggel. A következő példa összeállításban láthatod, hogy hogyan viseld.

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1613601687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totii 2018.03.02. 11:43:37

Mikor tanulják már meg az emberek, hogy undorító a bokavillantó viselet?
süti beállítások módosítása