2018.01.29

ELŐ A NAGYPAPÁD CUCCAIVAL, A "MODERN VINTAGE" STÍLUS URALJA A DIVATVILÁGOT

RekaLukacs | 2018.01.29 5:57 | Szólj hozzá!


Tényleg nem érdemes később eldobni a ma divatos holmikat, hiszen 20-30 év múlva a divat ciklikus változásának köszönhetően, ha jó állapotban megőrzöd, újra előveheted és büszkén hordhatod őket.

Most már igazán nem kell kis Vintage boltokra vadászi, ahhoz, hogy a régi korok vissza tudjanak köszönni viseletünkben.  Habár az biztos, hogy a retro stílus szerelmesei ezekben a kis boltokban sokkal nagyobb és egyedibb kincsekre lelhetnek mint a hatalmas márkaboltokban. Viszont azt kell hogy mondjuk, a mai divat él hal a vintage stílusért és mi ennek nagyon örülőnk. Szerintünk őrült jó ez a modern , újhullámos retro stílus, amelyben mind a régi mind pedig a modern stílusjegyek megtalálhatóak.

A januártól márciusig tartó időszak a divathetekről szól a világ minden táján. És azt kell, hogy mondjuk, hogy abból, amit eddig láttunk a vintage az összes nagy luxusmárka kollekciójában visszaköszön.

Most egy sokkal jobban megfizethető és szerintünk szuper márka a hetekben napvilágra került kollekciójából, hoztunk nektek egy összeállítást.

Ez a márka nem más mint a ZARA: 2018 Tavaszi/Nyári kollekciója telis tele van oldschool, vintage jegyekkel és mi ezt nagyon imádjuk.

Szerintünk igazán ütős lett ez kollekció, hiszen olyan jó érzés nosztalgiázni egy  kicsit és ahhoz hasonló darabokat hordani, amit 20-30 évvel ezelőtt viseltünk. A fiatalabb generáció esetében pedig, olyat hordani amit a hatalmas fényképalbumokban, régi képeken  és filmklasszikusokban láthattunk.

Nektek tetszik a vintage stílus?

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6313604079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása